Štve ma že vela babám sa páči nejaký chalan, ale ja sa nikomu nepáčim.
Poznam niekolko chalanov co sa pacia nejakej babe/babam ale oni o ne vacsinou nemaju zaujem, robia si z nich srandu a natahuju ich, pritom ja keby o mna nejaka baba prejavila zaujem okamzite by som ju prijal, ale ziadna taka sa nenajde. Co si o tom myslit
a ani ja by som nechcela chalana co by bral kazdu babu co pride, ja musim byt pre toho chalana niecim specialna, nechcem aby ma "bral" len preto, ze som prva ktora prejavila zaujem
@majusssska@hoperpohroma zas neberte to tak ze uplne kazdou, s nejakou neslusnou fetackou by som si nezacal, myslel som to tak ze by som si v pohode zacal s nejakou normalnou, priemerne peknou babou
@flysser a ja si trvam na svojom, baba s ktorou si zacnes ma byt specialna, nie len ta co sa ti priplietla do cesty
ked tomu nerozumies tak neries vztahy, potom vsetky vztahy v tomto veku tak aj dopadnu ze, ked si s babou len preto lebo ma prsia a dieru a nevyzera ako 3 tanky
ver im ze ked sa takto budes lutovat tak ani ziadnu nepritiahnes ..napr. ja sa na baby nestazuj mozno nie som az taky pritazlivy ale som sebavedomy mily, sarmantny a nemam problem s babami vobec ..mozno to chce nieco ine ako len vyplakavat ...
si mi pripomenul znameho.hlada hlada,ak ma baba o neho zaujem,tak sa toho chyti a vyuzije prilezitost...stroskotanec....nedokaze sa dopredu pozriet a zhodnotit. len beziaci pas...ale on ma 25!
@hoperpohroma myslim ze my dvaja mame odlisny pohlad na vztahy. vies hovori sa ze vztahy treba budovat, nie hladat. ak by ma nejaka baba pozvala na rande preco by som tam nemal ist? mozno ked sa lepsie spozname zistime ze mame vela spolocneho a ze sa k sebe hodime, a nakoniec sa tam nejaka ta iskra objavy, no nie?
@flysser neviem ti odpovedať na otázku, ale mne osobne sa páčia chlapci, z ktorých niečo vyžaruje...majú nejakú tú iskru, charizmu...chalan, ktorý sa len ľutuje a je neustále v nejakej depke je pre mňa nezaujímavý...takže skús sa nad sebou zamyslieť i v tomto smere, čo zo seba vyžaruješ ty a ako ťa asi môže vnímať okolie...tu vôbec nejde o to ako človek vyzerá, lebo čo sa nepáči jednej, to sa naopak druhej môže páčiť...
ked niekto berie prve co pride potom to tak vo vztahu vyzera a mame tu pokokot for o tom ako "je uz prenho nezaujimava" a o podjebavani atd.
na margo veci niekto ti tu dobre poradil, ze ide o to co zo seba clovek vyzaruje, poznam ludi co su tak optimisticky a prijemne naladeny, ze to az dokaze do teba prejst, takze ked stale zavidis a places nad sebou tak sa nediv ze ziadna s tebou nechce byt
@hoperpohroma ja mam tiez 16 a nehadam sa. ak mas 1,5 rocny vztach tak to ti zavidim a prajem ti to. ano svedci to o niecom, ale zas mozno si mal len stastie ze si nasiel tu pravu, co sa mne zatial nepodarilo. keby si mal vztach len preto ze si vyspelejsi nez ja a vies lepsie balit nevydrzalo by to 1,5 roka. ja teraz nehovorim o tom ci viem udrzat vztach, to si myslim ze by som aj dokazal ale nemam sancu to zistit, kedze sa mi nedari nejaky zacat.
ženám proste jebe, ony stoja len o pekných jebačkov ktoré ich odkopnú a oni potom plačú a plačú a nakoniec si aj tak nájdu takého istého a ak ti nejaka vymenuje vlastnosti idealneho chlapa daj jej facku lebo su to pičoviny, keby nejaky prišiel čo vyhovuje jej "idealu" tak o takeho ani nezakopne.
najdi si hobby, toto len zbytocne nici tvoje idealy a okresava tvoju produktivitu do zivota. alebo si zožeň kurvu na odbavenie
@veryhappyhippo ale nechapes ze tu nejde o to jak kto vyzera ale jak posobi? je vela ludi co vyzeraju a posobia ako uplni debili, ale ked ich clovek spozna blizsie uvedomi si ze su vlastne uplne v pohode mozno dokonca lepsi nez ostatni, a naopak ludia co posobia dobre a vyrovnane su vovnutry uplni debili, ale ked kazdeho zaujima len vonkajsia stranka tak potom to tak vo vztahoch vyzera. jednoducho ja som taky ze nedavam na javo to ze viem byt zabavny alebo zaujimavy, naopak chcem byt sam sebou. a toto ma stve, ze vsetky tie baby sa zaujimaju len o to jak chalan vyzera a tomu ktory sa im nepozdava nedaju ani sancu ukazat im co v nom je.
@flysser co ti budem hovorit, nema ta to co stvat, ked ta to stve bud s tym nieco urob alebo drz picu inak ti to podat neviem, nie kazdy je tak zufaly aby siel po kazdom kto ho chce, ako tu uz bolo povedane si nudny a onicom zjavne, nediv sa ze potom idu po niekom vyrovnanom alebo zaujimavom...
@flysser na tomto svete žije kopa chlapcov (a dokonca kopa o dosť starších ako ty), čo si k babe nemali možnosť zatiaľ ani len čuchnúť a problémom nie je, že by nechceli...viem, že ťa to štve a mrzí, že všetci majú niekoho len zrovna ty nie, len naozaj nemáš nad čím ešte lamentovať....tie dievčatá, ktoré spomínaš sú predpokladám približne v tvojom veku...väčšina z nich sa zmení, dospeje a pochopí, že to nie je len o peknej tváričke....no a niektoré zas nie ale ono to je možno len o tom, že sa sústredíš na nesprávnu skupinu dievčat...určite sa i medzi tvojimi rovesníkmi nájdu dievčatá, ktoré sú v pohode, len na vzťah ešte nie sú jednoducho pripravené a ani oň nestoja a potom je tu istotne i ďalšia skupina dievčat, ktoré ako ty sedia niekde doma a uvažujú nad tým, prečo ich nikto nechce....prečo? lebo sú ako šedé myšky, boja sa prejaviť, dať o sebe druhým niečo vedieť a svet tak ani nevie, že vôbec existujú.... nehovorím, že máš o sebe každému všetko vyklopiť, ale...poviem ti to takto: aj rastlina, ak chce byť opelená, musí nahodiť kvety (musí niečim zaujať), aby si ju včela vôbec všimla...
a hlavne nečakaj, kedy sa dievčatá začnú zaujímať o teba, ale zaujímaj sa ty o ne...stále sa nájde kopa dievčat, ktorým takáto pozornosť lichotí. a keď ti nejaká tá vyvolená nepríde do cesty teraz...nezúfaj, nedepkuj a daj tomu čas...niekomu sa pošťastí nájsť si svoju polovičku skôr, niekomu neskôr....to je život...využi ten čas vo svoj prospech a pracuj zatiaľ na svojej osobnosti, aby si tej pravej, keď raz príde, mal čo ponúknuť a aby na teba mohla byť právom hrdá
Je to v pohode, nezúfaj, stačí len čakať...ja mám 14, ako mierne sebavedomý človek môžem povedať že sa babám lúbim (aj keď večšina je zatažená na dlhé vlasy ), no odmietam ich, lebo im všetkým ide o vzhľad, poprípade o to ako sa obliekaš. Má to čas, keď budeš mať 20 a žiadna o teba ani nezakopne, tak potom tu môžeš prosiť o odborné rady
ja mám naopak svoj ideál, a ak by sa mu tá dotyčná ani vzdialene nepribližovala (napr. bola by nízka, čiernovlasá, moletnejšia), tak by sa mohla aj rozliať na kolomaž a nič by z toho nebolo (jedine, že by som vtedy naozaj zažil takú lásku, ktorej sa nedá odolať, ale pochybujem, že by to v takomto prípade nastalo) osobne nemám potrebu za každú cenu "s niekým chodiť", len aby sa nepovedalo.
ale zrejme takí ľudia ako ty to majú v živote a vzťahoch ľahšie...
@flysser no,ja to mám s chalanmi tak isto jedna kamarátka napr. veľmi dobre vedela,koľkým sa páči a tak..a proste oni z nej fakt boli v koncoch,spravili by pre ňu uplne všetko a ona ich len namotávala a potom sa na nich vysrla,proste mala z toho haluz,a vtedy mi fakt prišlo totálne ľúto a taktiež tomu do teraz nechápem,ako je možné že ona ich ťahá za nosy a im je to jedno.Pritom ja by som za to,aby som koneče našla niekoho normálneho,dala všetko :o)
Na mňa sa zas lepia (ale to je iné) ... tak neskúšaj byť špeciálny, buď sám sebou (akokeby) a buď ta chce alebo nie, pretože ona by ta nemala upravovať... tak
máš presne to čo si mysliš, ty si presvedčil sám seba že o teba nemá žiadne dievča záujem a tak sa to aj nakoniec stalo, stačí len zmeniť spôsob myslenia a uvedomiť si že to ty brániš príležitosťi aby ťa nejaké to dievča chcelo spoznať... tým svojím "štve ma že vela babám sa páči nejaký chalan a ja sa nepáčim nikomu" je to naprostá kravina...
Ludia ako ty by tu etapu 12-20 rokov mali rovno preskocit, v tomto vekovom rozhrani sa totiz aktivuje hormon (spolu s ostatnymi) sposobujuci ochorenie - jebozu.
Ak si myslis, ze babam ide o vyzor, tak si pekne na omyle. Ano, hentym tvojim rovesnicjam mozno hej, ale to vychadza z ich nevyspelosti.
Kopa ludi tu ponuka tebe a kopu inym kadejake rozne riesenia, ale bez zjavneho vysledku. Pravda je taka, ze jedine, co vy potrebujete, je dospiet, potom sa s vami stratia aj mindraky, depky a podobne kokotiny typu tunely v uchu apod. Neries to, bal baby a ked budes starsi, tak to pochopis.
MNA TO TIEZ STBE SE KED SA MI NIEKTO UZ KONEFNE PAFI....NEZAUJMEM HONA FOTKE. Napise, ale si sympaifka. Akoby povedal ze si celkom doba na kamaratenie, ale nic viac. Sere mato. Ze muzom nestaci ze zena je pekna amo je pekna, zvycajne su so zaveskami a stale si vyberaju. Cakali nieco s coho by odpadli. Sere ma to. Lebk mna odnkedy viem len zaujimam len na sex. Ale na nic ine. Posu aky su obycajny pohodovy kamaratsky, ale ked vidka ksicht menia nazory. Ja nemam zjandejk chlala uz vecnkst. Zaujimam len starych uchylov 45-55. Nenavidim povrchnkst. Kedysi si muzi hladali zenu na zabave a pri praci. Nid iba ze je sexi kost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
no to je super fakt
a ani ja by som nechcela chalana co by bral kazdu babu co pride, ja musim byt pre toho chalana niecim specialna, nechcem aby ma "bral" len preto, ze som prva ktora prejavila zaujem
V skutočnosti to môže byť len dôvod, prečo sa usilovať o zlepšenie seba
samého... (ja)
Ženy i klauni sa maľujú. Záleží iba na mužoch, komu sa budú smiať.(Zdeňka Ortová)
A snáď ešte jednu
ked tomu nerozumies tak neries vztahy, potom vsetky vztahy v tomto veku tak aj dopadnu ze, ked si s babou len preto lebo ma prsia a dieru a nevyzera ako 3 tanky
a inak @5
ty mas 16.co stresujes??
pockaj casu ako hus klasu!
zakladas o sebe forum
cize to o niecom hovori asi, tak ti radim pocuvaj ma, alebo sa aspon nehadaj
na margo veci niekto ti tu dobre poradil, ze ide o to co zo seba clovek vyzaruje, poznam ludi co su tak optimisticky a prijemne naladeny, ze to az dokaze do teba prejst, takze ked stale zavidis a places nad sebou tak sa nediv ze ziadna s tebou nechce byt
najdi si hobby, toto len zbytocne nici tvoje idealy a okresava tvoju produktivitu do zivota. alebo si zožeň kurvu na odbavenie
a hlavne nečakaj, kedy sa dievčatá začnú zaujímať o teba, ale zaujímaj sa ty o ne...stále sa nájde kopa dievčat, ktorým takáto pozornosť lichotí. a keď ti nejaká tá vyvolená nepríde do cesty teraz...nezúfaj, nedepkuj a daj tomu čas...niekomu sa pošťastí nájsť si svoju polovičku skôr, niekomu neskôr....to je život...využi ten čas vo svoj prospech a pracuj zatiaľ na svojej osobnosti, aby si tej pravej, keď raz príde, mal čo ponúknuť a aby na teba mohla byť právom hrdá
@46
tak prejav záujem ty
o nejakú
priemerne peknú ako si napísal
ja mám naopak svoj ideál, a ak by sa mu tá dotyčná ani vzdialene nepribližovala (napr. bola by nízka, čiernovlasá, moletnejšia), tak by sa mohla aj rozliať na kolomaž a nič by z toho nebolo (jedine, že by som vtedy naozaj zažil takú lásku, ktorej sa nedá odolať, ale pochybujem, že by to v takomto prípade nastalo) osobne nemám potrebu za každú cenu "s niekým chodiť", len aby sa nepovedalo.
ale zrejme takí ľudia ako ty to majú v živote a vzťahoch ľahšie...
radšej správny ako slávny
máš presne to čo si mysliš, ty si presvedčil sám seba že o teba nemá žiadne dievča záujem a tak sa to aj nakoniec stalo, stačí len zmeniť spôsob myslenia a uvedomiť si že to ty brániš príležitosťi aby ťa nejaké to dievča chcelo spoznať... tým svojím "štve ma že vela babám sa páči nejaký chalan a ja sa nepáčim nikomu" je to naprostá kravina...
Ak si myslis, ze babam ide o vyzor, tak si pekne na omyle. Ano, hentym tvojim rovesnicjam mozno hej, ale to vychadza z ich nevyspelosti.
Kopa ludi tu ponuka tebe a kopu inym kadejake rozne riesenia, ale bez zjavneho vysledku. Pravda je taka, ze jedine, co vy potrebujete, je dospiet, potom sa s vami stratia aj mindraky, depky a podobne kokotiny typu tunely v uchu apod. Neries to, bal baby a ked budes starsi, tak to pochopis.