@marleymt jasne volaco hovoris urcite, dalo by sa hrat na volske oko s riedkym alebo hustym zltkom, ale pre jednoduchost je to len volske oko - kazdy nech si predstavi take, ake chce. Takisto prazenica moze byt riedka a husta a pre mnohych je to rozdiel medzi tym, ci im chuti alebo nie, ale pre jednoduchost sme ju dali len vseobecne.
@marleymt pre mna toto bolo tazke hlasovanie, namakku som dal z principu skor, lebo dost prehrava a myslim si, ze nezasluzene tak hoci volske casto uprednostnujem (lebo je ovela lahsie a rychlejsie spravene a aj zjedene a gurmansky zazitok sa prakticky vyrovna namakku + v mnohych pripadoch je este lepsie pouzitelne), dal som namakko. Ale vidim uz teraz, ze ten hlas mu nepomoze
@marleymt asi nie, príde mi to zbytočné. je len 5 tímov... Navyše môj cieľ bol práveže zistiť celkovú obľubenosť, čo by sa v pavúku nedosiahlo, lebo aj 2. najoblubenejsie vajce by mohlo vypadnut len preto, ze by malo smolu a nastupilo proti prazenici
napadlo mi sice, ze po zakladnom kole (ktorym by som zistil, co som chcel), by sa spravilo playoff so 4 najlepšími a (posledný by hral baráž proti vaječnému likéru ), ale neviem... mozno v rámci srandy a exhibície by to mohlo byť. Uškodiť nemôže - a aspoň by bolo väčšie vzrúšo na chvoste tabuľky, kde by sa odohrával boj o účasť v playoff
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
napadlo mi sice, ze po zakladnom kole (ktorym by som zistil, co som chcel), by sa spravilo playoff so 4 najlepšími a (posledný by hral baráž proti vaječnému likéru ), ale neviem... mozno v rámci srandy a exhibície by to mohlo byť. Uškodiť nemôže - a aspoň by bolo väčšie vzrúšo na chvoste tabuľky, kde by sa odohrával boj o účasť v playoff