Takéto ankety sú tu odkedy som sem prišla. A to je dosť dlhá doba na to, aby som vedela posúdiť či sú tu len teraz, alebo tu boli aj predtým. Vždy sa niekto sťažuje na ankety a fóra, pretože tu vždy boli, sú aj budú. To by museli vymrieť všetci idioti sveta (a keď si to tak zoberieš niektoré blbé otázky nie sú vôbec blbé, len my, nakoľko sa nám odpoveď zdá samozrejmá ich za také považujeme. ) prinajmenšom sa odhlásiť z birdzu
@cathy tak ale nebolo ich zasa tak veľa za sebou, keďže aj ja som tu dosť dlho, ale medzi desiatimi sa našlo aj pár normálnych...ale dnes ma to už hnevá
@matus123 a vieš, že teba som si ani nevšimla?? myslela som viac tie s fake nickmi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@cathy tak ale nebolo ich zasa tak veľa za sebou, keďže aj ja som tu dosť dlho, ale medzi desiatimi sa našlo aj pár normálnych...ale dnes ma to už hnevá
@matus123 a vieš, že teba som si ani nevšimla?? myslela som viac tie s fake nickmi...