Legíny, tričká s citátmi, s jednorožcami, morskými pannami a pandami. Kraťasy a topy, Saká a šaty. Bundy a svetre.
Čo ja viem, mám veľký šatník, je tam toho.
Obľúbené je všetko, čo v tom šatníku je, a čo neobliekam? Rifle.
nemam rada napisy, svetle rifle, roztrhane rifle, take tie obruckavec vetrovky, kratke tricka, co ked sa ohnem, vidno mi krize, nic trblietave, nemam rada vsetko z umelych materialov, pod cim sa clovek neskutocne poti
mam rada oversized veci, lanove veci, bavlnene, co sa tyka vzorov tak zvladam pruzky, alebo potom take tie male infantilne vzory ako napr lietajuce taniere po celom tricku, mam rada saty v lete, pancuchy v zime, sukne, take tramky, co sa daju nosit ku vsetkemu (vacsinu topanok, ktore kupujem su znackove, sice mi dlho nevydrzia, ale vydrzia viac ako nejake z deichmannu a tak)
a velke mikiny su laska, ale nie na zips ale cez hlavu
nikdy by som si neobliekol rifle, tesilky alebo čisto bielu košeľu ako to niektori cavovia nosia, je mi to nesympaticke, tak isto ako aj iná obuv okrem tenisiek..
a najradsej nosím mikiny, košele - drevorubačské, svetre, tenisky a tmavé nohavice .. najideálnejšie ak žiadna z veci nema viditeľnú značku alebo napíš či obrázok, to ma odpudzuje na oblečení
teraz mam obdobie ciernych triciek. snazim sa, aby malo kazde iny strih, aby som nevyzerala, ze nosim stale to iste. nemam rada napisy alebo obrazky na trickach, takze vsetko bez potlace. vynimkou su kapelove tricka. k tomu rifle a vansy alebo conversy. rifle uprednostnujem neroztrhane, ale kupila som aj dost roztrhanych, pretoze boli lacne a dobre sedeli
cierne tricka, cierne slimkove rifle, cierne cons high topy, modra riflova dziska a cierny oversized kabat na chladnejsie pocasie+cierny kabat na zimu. dufam, ze som ulahodil funebrakovi.
neobliekam sa velmi zensky, ale uz iste obdobie sa o to snazim, aj ked vacsinu casu som vo -pseudorifle + mikina-, ale pacia sa mi saty (hlavne ktore maju skryte vrecka , mam rada svetre, take na gombicky grunge... popripade cim dlhsi, tym lepsi, lebo potom sa hram ze mam plast studene odtiene farieb, bodky, pruzky, najnovsie mi nevadia ani kvety, celkovo sa mi paci dost vela odlisnych veci, z topanok mam najradse nizke jesenne cizmy na snurovanie
Pracovné oblečenie nosím väčšinu času, keďže nemám skoro žiadne voľno. Mimo toho ležérny športový štýl, ale nie tieto moderné sračky, ktoré nosia dnešní ,,mladí chlapci,, Nič v zlom.
Väčšinou nosím oblečenie asi tak o 2 až 3 veľkosti väčšie, ako by som mal.
kedze moje povolanie vyzaduje v 98% dress code, mam rad pestrost a mam to rozdelene na obdobia - niekedy mam obdobie, ze nosim rifle, tricka, mikiny, botasky, siltovky, zatazeny som na cierne adidy, pokial mozno NEO, potom mam obdobie, kedy nosim farebne kosele, vesty, sport. saka, som dost uleteny na motyliky a handmade farebne kravaty, vtedy vacsinou topanky, cierne, modre alebo hnede, podla doplnkov... potrpim si na hodinky a okuliare, takže je to celkom roznorode... ale urcite by som si na seba v zivote neobliekol nejake kapsace, bedrove rifle alebo nedaj boze teplaky s rozkrokom medzi kolenami...
Raz mi kolegyne z práce povedali, že ich baví sledovať, ako sa obliekam (moja fashion duša zaplesala! lebo že jeden deň som ako keby prišla oblečená z 50tych rokov a na druhý deň ich prekvapím v tričku Iron Maiden a koženej sukni ... čiže áno, mám rada rockový štýl, zbieram tričká kapiel ♥ sem tam sa mi na vešiatku objaví nejaký crop top, oversized košele... a ľúbim aj ten štýl 50,60 a 70 rokov. Čierna a tmavo modrá farba sú moje obľúbené! Aaaa nedala by som si na seba ozaj že nikdy biele čižmy, legíny s krátkym tričkom a kombináciu mini šaty + mega výstrih
Nemam rada 98% veci s napismi, ruzickove a ine podobne kvetinkove vzory, potom nemam rada take tie sveg veci s pasikmi a napismi po bokoch co su teraz vsade, pastelove farby (ale to skôr z toho dôvodu ze sa mi nehodia), nemusim ani cipky a take tie veci co vyzeraju ako zaclony/obliecky na periny
A naopak mam rada zemite ALEBO vyrazne farby, zaujimave potlace alebo nasivky a podobne blbosti su ok, dlhe saka, kabaty, proste bud to musi byt mierne "emo" alebo fašn a najlepsie je ked je to aj "emo" a aj fašn naraz
Asi 4 roky som nenosí absolútne nič čierne, max tak opasok a tunel v uchu, chodil som ako papagáj
Po tom čo som začal byť trošku "fashion aware" a aj preto že som šatník musel vymeniť (šiel som o 2-3 konfekčné veľkosti dole) som sa začal obliekať o dosť elegantnejšie a jednoduchšie.
Vzhľadom sa mi páčia tmavosivé úzke rifle aj keď si to vyčítam lebo to nie je dobré na tesťák
Čiernej stále nosím málo, ale mám pár čiernych vecí. Predovšetkým si idem sivé alebo vínové fitted basic tričká, bez log a nápisov, za 5e z c&a a podobne ale mám aj pár extravagantých kvietkových kúskov ako má feši na profilovke.
Sem-tam košele alebo svetríky. Mám rád tiež tie "turtleneck" naketano mikiny
Tričká, leginy, košele, bluzky... a milujem šaty a sukne mám aj jedny rifle, ktoré som corkla sestre, ale len preto, že na mne vyzerajú skvelo
Môj veľký sen je si obliecť obtiahnuté šaty a cropp top, ale to je kvoli mojej veľkej závislosti na sladkom nemožné, aj keď cvičím, plávam a bicyklujem... proste je vidno, že strava je dôležitejšia pri chudnuti ako pohyb
A vážne nemám rada veci s viditeľným značkami (Adidas, Nike, Puma...)
Taaak ako to opísať...
mám rada také dievčenské veci... preto polovička mojich topánok je na opätku, niekoľko spoločenských a potom také normálne sandálky na vonku... inak nosím tenisky a plátenky... neznášam nepevnú obuv a nikdy si ju na seba nevezmem a nenosím ani papuče- chodím v ponožkách doma...
inak mám fakt milión kratias rôznych farieb, vzorov, dĺžky atď. a nenosím ich skoro vôbec... potom mám sukne, buď kvietkované alebo jednofarebné a najviac nosím obyčajnú čiernu, čo je taká irónia a rifle nosím skoro stále len čierne, alebo tmavomodré, alebo ooobčas, keď to mám k čomu dopasovať bordové... nohavice nenosím a vlastním tak dvoje...
mám rada aj šaty, no najviac také jedny tmavomodré a jedny žlté tie źlté hlavne na niečo špeicalne, na stretnutie so špecialnou osobou a tak
no a inak nosím blúzky... tričká nemám tak rada... keď už, tak jednofarebné... blúziek mám oveľa viac, najradšej mám jednu takú s krátkym rukávom, krajkami hore a padavými bodkmi ...
inak mám veľa klobúkov, lebo sa mi vraj hodia a nenosím ich vôbec.. v živote by som si nevzala šiltovku... a celkovo sa mi nepáči športové oblečenie, veci neónových farieb, veci ,kde vidno príliš značky typu adidas... takéto nenosím vôbec
a ponožky mám skoro stále nejaké sivo-čierno-biele so vzormi, málokedy až nikdy farebné
a podprsenky mám totálne obyčajné, šak sa nikde ešte nejdem vyzliekať
hej a nikdy nenosím legíny a tričko... iba ak cvičím doma.. a ani košele veľmi nie.. v zime nosím poväčšinou hrubšie tričká s dlhým rukávom, poprípade svetre
Milujem šaty, hlavne kvetinový vzor, bodkovaný, také tie indické vzory,
alebo kľudne aj jednofarebnéé... k nim najlepšie pančuchy ak je zima a kabátiky, saká, veľké svetre, veľké mikiny, farebné nohavice, hnedé polobotky alebo Conversy, klobúk.. nemyslím si že môj štýl sa dá nejak konkrétnejšie opísať, ale typické preňho je že rada kombinujem farby. Je tak 90% pravdepodobnosť že ma uvidíte v hnedej, khaki zelenej, horčicovej alebo bordovej farbe. Alebo všetkých naraz.
z farieb prevazuje cierna potom seda, tmavomodra, biela , ale mam aj par 'farieb' v pravom slova zmysle avsak neonove si na seba nedam nic
na vrch nosim najcastejsie svetre, tensie hrubsie akekolvek, ked je uz moc teplo tricka s kratkym rukavom, v zime/na jesen zas s dlhym,nemam velmi rada tielka a aj take tie office kosele,v Tom sa necitim dobre
na spodok najcastejsie rozne tmave nohavice , niekedy rifle, ale tiez su vzdy tmave
a este mam aj par oblubenych siat a sukni, to obcas tiez nosim, najradsej vsak so silonkami tmavymi /pancuchami, proste mam rada svoje nohy v tmavom
z topanok uplne kadeco, od zabiek, sandal bez opatku aj s , cez tenisky az k cizmam (aj ked take vysoke velmi malo, skor clenkove)
a este uplne navrch riflovu bundu/ fejk kozenku najcastejsie
a z kabeliek najradsej kozenkove ruksaky pripadne obrovske crossbody tmave tasky kde sa zmesti pomaly cely moj zivot
Velmi rada nosievam saka a zakety a keby som mala pracu, ktora by mi to umoznovala, tak by som nosievala len kostymy, pencilove sukne a drahe, sofistikovane topy. Kedze ale si to moj bezny den nevyzaduje, tak nosievam bezne riflove nohavice, rozne biele tricka, kosele a svetre (najlepsie bez potlace) a sako.
hmm..mno mám taký ležérno-elegantný štýl, väčšinou by ste ma stretli v úzkych clasic/roztrhaných slim rifliach, výraznejšom tričku so vzorom a koženkovej "rockerskej" bunde..na nohách väčšinou tenisky, páčia sa mi Vans alebo Convers aj keď v tomto počasí proste vedú sandále
až do konca puberty som odmietala nosiť sukne, mala som veľmi málo šiat, a neznášala som legíny alebo topánky na vysokom opätku .. teraz ich už zopár mám, a dokonca som celkom výrazne rozšírila svoju zbierku šiat
alee veľmi mi je sympatický aj taký že punk štýl, že nejaká ovesized flanelka a slim šedé rifle, alebo sa mi veľmi páči ten rockový štýl, ktorý nosí aj @Kajcb
No ja sa obliekam tak vintage a unisex alebo ako by som to nazvala Zbožňujem ten štýl hlavne 80-tych a 90-tych rokov + hudbu z týchto desaťročí, vďaka ktorej nemám kamarátov, lebo to nikto nepočúva.
Môj šatník je ešte v rekonštrukcii, takže nie všetky moje kúsky sú také, aké by som chcela, ale pracujem na tom.
Milujem oversized tričká, košele, svetre, kabáty atď. Proste vrch musí byť oversized Najlepšie v tmavých alebo zemitých farbách, niekedy aj farebné no. Tričká sú fajn aj jednofarebné alebo pásikavé, prípadne ešte s potlačou kapiel. Celkom mám rada aj roláky. Košele skôr kárované, pásikavé alebo ešte zbožňujem riflovú košelu zastrčenú v čiernych rifloch. Zbožňujem jeseň a zimu a preto zbožňujem oversized svetre. Ľúbim modrú riflovú bundu alebo ešte mám jednu takú čiernu menčestrovú. K tomu mám rada mom jeans alebo v lete mom shorts. A zastrkávam si vršok do gatí. Celkom sa mi páčia tie plaid pants, ale zatial som na poriadne nenatrafila. Gate dolaďujem čiernym opaskom. Z topánok mám rada tenisky, hlavne v čiernej alebo bielej farbe. Momentálne nosím také biele z Deichmannu, ktoré majú akože 'retro' vzhľad. Na jeseň alebo aj v zime milujem čierne martensky (také tie klasické), ak je veľmi zima, alebo mokro, tak snehule a v lete obyčajné šlapky dreváky (pretože som lenivá sa obúvať).
Nemám rada kriklavé farby a žltú, ružovú a celkom aj oranžovú. Veľmi nemusím tielká, šaty a aj sukne. Nepáči sa mi bodkový vzor a niekedy aj kvetinkový. Nenávidím legíny, lebo sa v nich necítim dobre, ani ubtiahnuté rifle. Proste ja som sa v mom jeans úplne našla. Asi by som si nikdy neobula štekle, maximálne tak nejaký menší opätok. Tiež veľmi nemusím nápisy a výstrihy a čižmy až niekam po snehná. Veľmi nenosím mikiny. To je asi vše
rifle, farebné cigaretkové nohavice, nohavice a sukne s vysokým pásom rôznych farieb, etno svetre, blúzky s takým milým bifľošským golierokom, kvetované, motýlikové a sovičkové motívy, divoké kombinácie-momentálne veľa kombinujem fialovú a zelenú, šatky nielen na krku, ale aj na kabelke, a veľa veeeľa tigrovaných a leopardích vecí, korále rôzne aj ručne robené, aj látkové, z topánok buď tenisky alebo kvetované sandále, prípadne na platforme, kabelky najradšej veľké, čelenky rôznych farieb aj s mašličkami niektoré...a skoro všetko mám zo sekáčov ako napr. Kilovka a sú to jedinečné kúsky
Rifle sa používa v slovenčine ako synonymum džínsov preto, lebo za socíku sa sem ako takmer jediný druh nosila talianska značka Rifle. @pandoras Ty by si sa mi asi páčila! @kajcb Toto zvyknem aj ja robiť. Jeden deň sa oblečiem ako vysokoškolský profesor, druhý deň ako bezďák a tretí deň ako člen rockovej skupiny @wewo nevieš náhodou, kde sa dajú zohnať čiapky (šiltovky, klobúky, hocičo...) veľkých veľkostí (62+) ???
Ja mám všetko, rifle, tricka dlhe kratke, sukne dlhe kratke, saty dlhe kratke, mikiny cez hlavu aj na zips, bundy riflove aj sportove, saka, tielka, kratase, mam veci oversize, normalne aj obtiahnute, cierne, farebne, kriklave, s napismi aj bez nich, kvetinkove, aj funny, spolocenske aj sportove aj klasicke, rozne strihy, materialy, farby...
Tricko z pivnej 13 aj dres, sportove supravy, tenisky, slapky, sandalky, aj na opatku...
Ono ked idem do prace vezmem co prve uvidim inak sa obliekam podla momentalnej nalady a situacie, ale naj su tenisky, teplaky a volne tricko lebo pohodlne ale najoblubenejsie kusky v satniku mam saty... alebo este pyzamo, to je naj a v idealnom svete by som chodila na boso ako vcera u babky po zahrade a ked som sla.do hospudky.. lebo je to uzasny pocit ale tak tu clovek nevie do coho stupi vsade rozdrbane sklo a pod..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Čo ja viem, mám veľký šatník, je tam toho.
Obľúbené je všetko, čo v tom šatníku je, a čo neobliekam? Rifle.
mam rada oversized veci, lanove veci, bavlnene, co sa tyka vzorov tak zvladam pruzky, alebo potom take tie male infantilne vzory ako napr lietajuce taniere po celom tricku, mam rada saty v lete, pancuchy v zime, sukne, take tramky, co sa daju nosit ku vsetkemu (vacsinu topanok, ktore kupujem su znackove, sice mi dlho nevydrzia, ale vydrzia viac ako nejake z deichmannu a tak)
a velke mikiny su laska, ale nie na zips ale cez hlavu
tie originál rifle tvrdé nosí fakt minimum žien .D
a najradsej nosím mikiny, košele - drevorubačské, svetre, tenisky a tmavé nohavice .. najideálnejšie ak žiadna z veci nema viditeľnú značku alebo napíš či obrázok, to ma odpudzuje na oblečení
Nie: tričká s potlačou, nápismi, značkami, bedrové nohavice, tvrdá riflovina, mikiny
Väčšinou nosím oblečenie asi tak o 2 až 3 veľkosti väčšie, ako by som mal.
Až na to, že v skutočnosti som sa minimálne trocha snažila, len sa to tvári, že nie
A teda často štekle k tomu, nech to má nejakú úroveň
A samozrejme "seeeeedemdesjat sukien mala ...."
A naopak mam rada zemite ALEBO vyrazne farby, zaujimave potlace alebo nasivky a podobne blbosti su ok, dlhe saka, kabaty, proste bud to musi byt mierne "emo" alebo fašn a najlepsie je ked je to aj "emo" a aj fašn naraz
Po tom čo som začal byť trošku "fashion aware" a aj preto že som šatník musel vymeniť (šiel som o 2-3 konfekčné veľkosti dole) som sa začal obliekať o dosť elegantnejšie a jednoduchšie.
Vzhľadom sa mi páčia tmavosivé úzke rifle aj keď si to vyčítam lebo to nie je dobré na tesťák
Čiernej stále nosím málo, ale mám pár čiernych vecí. Predovšetkým si idem sivé alebo vínové fitted basic tričká, bez log a nápisov, za 5e z c&a a podobne ale mám aj pár extravagantých kvietkových kúskov ako má feši na profilovke.
Sem-tam košele alebo svetríky. Mám rád tiež tie "turtleneck" naketano mikiny
ja uz neviem, praca mi ubrala dost z individulaneho oneho
plusminus nosim hocico, v com davam najavo, ze mam obrovske stehniska, keby este niekto nevedel
Môj veľký sen je si obliecť obtiahnuté šaty a cropp top, ale to je kvoli mojej veľkej závislosti na sladkom nemožné, aj keď cvičím, plávam a bicyklujem... proste je vidno, že strava je dôležitejšia pri chudnuti ako pohyb
A vážne nemám rada veci s viditeľným značkami (Adidas, Nike, Puma...)
mám rada také dievčenské veci... preto polovička mojich topánok je na opätku, niekoľko spoločenských a potom také normálne sandálky na vonku... inak nosím tenisky a plátenky... neznášam nepevnú obuv a nikdy si ju na seba nevezmem a nenosím ani papuče- chodím v ponožkách doma...
inak mám fakt milión kratias rôznych farieb, vzorov, dĺžky atď. a nenosím ich skoro vôbec... potom mám sukne, buď kvietkované alebo jednofarebné a najviac nosím obyčajnú čiernu, čo je taká irónia a rifle nosím skoro stále len čierne, alebo tmavomodré, alebo ooobčas, keď to mám k čomu dopasovať bordové... nohavice nenosím a vlastním tak dvoje...
mám rada aj šaty, no najviac také jedny tmavomodré a jedny žlté tie źlté hlavne na niečo špeicalne, na stretnutie so špecialnou osobou a tak
no a inak nosím blúzky... tričká nemám tak rada... keď už, tak jednofarebné... blúziek mám oveľa viac, najradšej mám jednu takú s krátkym rukávom, krajkami hore a padavými bodkmi ...
inak mám veľa klobúkov, lebo sa mi vraj hodia a nenosím ich vôbec.. v živote by som si nevzala šiltovku... a celkovo sa mi nepáči športové oblečenie, veci neónových farieb, veci ,kde vidno príliš značky typu adidas... takéto nenosím vôbec
a ponožky mám skoro stále nejaké sivo-čierno-biele so vzormi, málokedy až nikdy farebné
a podprsenky mám totálne obyčajné, šak sa nikde ešte nejdem vyzliekať
hej a nikdy nenosím legíny a tričko... iba ak cvičím doma.. a ani košele veľmi nie.. v zime nosím poväčšinou hrubšie tričká s dlhým rukávom, poprípade svetre
alebo kľudne aj jednofarebnéé... k nim najlepšie pančuchy ak je zima a kabátiky, saká, veľké svetre, veľké mikiny, farebné nohavice, hnedé polobotky alebo Conversy, klobúk.. nemyslím si že môj štýl sa dá nejak konkrétnejšie opísať, ale typické preňho je že rada kombinujem farby. Je tak 90% pravdepodobnosť že ma uvidíte v hnedej, khaki zelenej, horčicovej alebo bordovej farbe. Alebo všetkých naraz.
na vrch nosim najcastejsie svetre, tensie hrubsie akekolvek, ked je uz moc teplo tricka s kratkym rukavom, v zime/na jesen zas s dlhym,nemam velmi rada tielka a aj take tie office kosele,v Tom sa necitim dobre
na spodok najcastejsie rozne tmave nohavice , niekedy rifle, ale tiez su vzdy tmave
a este mam aj par oblubenych siat a sukni, to obcas tiez nosim, najradsej vsak so silonkami tmavymi /pancuchami, proste mam rada svoje nohy v tmavom
z topanok uplne kadeco, od zabiek, sandal bez opatku aj s , cez tenisky az k cizmam (aj ked take vysoke velmi malo, skor clenkove)
a este uplne navrch riflovu bundu/ fejk kozenku najcastejsie
a z kabeliek najradsej kozenkove ruksaky pripadne obrovske crossbody tmave tasky kde sa zmesti pomaly cely moj zivot
až do konca puberty som odmietala nosiť sukne, mala som veľmi málo šiat, a neznášala som legíny alebo topánky na vysokom opätku .. teraz ich už zopár mám, a dokonca som celkom výrazne rozšírila svoju zbierku šiat
alee veľmi mi je sympatický aj taký že punk štýl, že nejaká ovesized flanelka a slim šedé rifle, alebo sa mi veľmi páči ten rockový štýl, ktorý nosí aj @Kajcb
Môj šatník je ešte v rekonštrukcii, takže nie všetky moje kúsky sú také, aké by som chcela, ale pracujem na tom.
Milujem oversized tričká, košele, svetre, kabáty atď. Proste vrch musí byť oversized Najlepšie v tmavých alebo zemitých farbách, niekedy aj farebné no. Tričká sú fajn aj jednofarebné alebo pásikavé, prípadne ešte s potlačou kapiel. Celkom mám rada aj roláky. Košele skôr kárované, pásikavé alebo ešte zbožňujem riflovú košelu zastrčenú v čiernych rifloch. Zbožňujem jeseň a zimu a preto zbožňujem oversized svetre. Ľúbim modrú riflovú bundu alebo ešte mám jednu takú čiernu menčestrovú. K tomu mám rada mom jeans alebo v lete mom shorts. A zastrkávam si vršok do gatí. Celkom sa mi páčia tie plaid pants, ale zatial som na poriadne nenatrafila. Gate dolaďujem čiernym opaskom. Z topánok mám rada tenisky, hlavne v čiernej alebo bielej farbe. Momentálne nosím také biele z Deichmannu, ktoré majú akože 'retro' vzhľad. Na jeseň alebo aj v zime milujem čierne martensky (také tie klasické), ak je veľmi zima, alebo mokro, tak snehule a v lete obyčajné šlapky dreváky (pretože som lenivá sa obúvať).
Nemám rada kriklavé farby a žltú, ružovú a celkom aj oranžovú. Veľmi nemusím tielká, šaty a aj sukne. Nepáči sa mi bodkový vzor a niekedy aj kvetinkový. Nenávidím legíny, lebo sa v nich necítim dobre, ani ubtiahnuté rifle. Proste ja som sa v mom jeans úplne našla. Asi by som si nikdy neobula štekle, maximálne tak nejaký menší opätok. Tiež veľmi nemusím nápisy a výstrihy a čižmy až niekam po snehná. Veľmi nenosím mikiny. To je asi vše
@pandoras Ty by si sa mi asi páčila!
@kajcb Toto zvyknem aj ja robiť. Jeden deň sa oblečiem ako vysokoškolský profesor, druhý deň ako bezďák a tretí deň ako člen rockovej skupiny
@wewo nevieš náhodou, kde sa dajú zohnať čiapky (šiltovky, klobúky, hocičo...) veľkých veľkostí (62+) ???
@Pandoras aj mne sa tvoj štýl veľmi pozdáva! mom jeans sú super!
Tricko z pivnej 13 aj dres, sportove supravy, tenisky, slapky, sandalky, aj na opatku...
Ono ked idem do prace vezmem co prve uvidim inak sa obliekam podla momentalnej nalady a situacie, ale naj su tenisky, teplaky a volne tricko lebo pohodlne ale najoblubenejsie kusky v satniku mam saty... alebo este pyzamo, to je naj a v idealnom svete by som chodila na boso ako vcera u babky po zahrade a ked som sla.do hospudky.. lebo je to uzasny pocit ale tak tu clovek nevie do coho stupi vsade rozdrbane sklo a pod..