no v podstate ano,aspon normalnym ludom je to jedno,len si neviem v nasom "supernom" meste predstavit kombinaciu nacek a skin alebo punker prip.aj hiphoper....to by tu fakt neslo....
hiphop hop ci trop ser na emo to je iba demo yea sex drugs and roc n roll v piatok som bol na mol tuc mato lepsi punc nevadia mi metalisti seru ma len nacisti yea nemyslte sa deti vsetkych vas pekne zmetu TECHNO VLADNE SVETU
kazdy ma rad nieco ine........ ja pocuvam vsetko mozne a moj priatel aj tvrdsi metal.... co ja nemusim.....ale vobec na tom nezalezi.... dolezite je to ze sa velmi lubime... a ne to co kto pocuva...... a to iste by malo platit aj medzi priatelmi.....
Asi tak..no je to velmi individualne.. ale mne osobne su ovela milší ludia ako ja a naopak ked sa mi nepáčia napr.hip-hoperi tak by som s niekým takým asi nemohla chodit..ale zas je to všetko o nom..ked ten svoj štyl človek nedava nasilu najavo a nepretlača ho tak je to v pohode..
to jak keby napises ci si mozu rozumet "suknickar" a "mniska" alebo cholerik a flegmatik alebo slovak a madar alebo cierny a biely alebo...prikladov je vela...mozu nemusia to je individualne
vsetko je mozne ale nemyslim si ze by si napriklad hip-hoper rozumel s metlackou ....alebo naopak....ale ked sa respektuju, respektuju navzajom styl toho druheho, tak upe v pohode
Láska je slepá, fakt ...ja som videl jednu totalne nastajlovanu babu, (fakt vyzerala dobre), videl som ju s jej priatelom, čo bol úplne obyčajný chalan v úplne obyčajnom oblečení a tak...
nooo som metlak... aaa dokazem si predstavit chodenie s hocikym... pokial mi nebude vnucovat svoj styl... ja tiez ako metlak nevyzeram ... nastastie ... ale teraz chodim napr s babou co pocuva faaakt vsetko... okrem slovenskeho hhpu, za co som jej neuveritelne vdacny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Takže áno, má šancu Záleží od človeka, nie od štýlu
a je dôležité aký si, čo máš v hlave, nie ako vyzeráš
Podla mna na štýloch tak velmi nezáleží.
Veď my ťa neodsudzujeme, ty si predsa super kamoška, aj keď počúvaš Senzus