Čo myslíte, prečo ľudia menia štýly hudby? Npríklad kedysi počúvali disco a teraz sú zarytí metalisti. Ja osobne som počúvala pop a disco a teraz počúvam punkrock.
No, ja tie štýly veľmi neuznávam, lebo mne sa páčia songy rôznych štýlov, tak si predsa nepoviem, že počúvam nejaký hip-hop a fičím len na tom .. ja nemám štýl, čiže ho ani nemôžem meniť
Neviem. Ja som stále počúvala rock, len predtým to bol rock. Len proste rock. Teraz je to skôr tak, že "aha, tak toto je indie rock, toto punk rock" a tak.
A tiež aj ako povedala @mielikki , postupne objavujem "nové" žánre a páčia sa mi. Ale ten rock je stále na tých najprednejších priečkach.
je hlúpe zaraďovať sa do nejakého štýlu, ja počúvam všetko, proste čo sa mi páči to počúvam, či je to rock, metal, pop, klasika, r´n´b, techno, disco, punk ... to je jedno ak je pesnička dobrá ...
Voľakedy som tiež inklinoval skôr k tvrdším žánrom, no momentálne mám na to taký názor, že čím rozšírenejší má človek obzor, tým viac môže rozvíjať svoju osobnosť, jak @eraser napísal. Ale neplatí to len v hudbe.
možno je to o presvečení človeka .. mňa osobne berie energia hudby a počúvať najmä deathcore a podobné žánre, ale vypočujem si fakt všetko ... od Tic Toc, Cypress Hill a Run DMC, cez dNb a Gunsn ROses, progresie a všetkých možných metalov a corov
ja si mylsi mze je totalna hovädina klast nejake steny medzi jednotlivymi stylmi...a robit medzi nimi nejake ukrutne medzery...podla mna ten kto odsudzuje nejaky styl sa sam dobrovolne ukraca o isty umelecky zazitok z daneho stylu hudby...napriklad ja som pocuval rap...iba rap...poto mos msi uvedomil toto a otvoril os msi oci...teraz pocuvam vsetko co ma nejakym sposobom zaujme...od metalu cez rap, pop, techno az po drum and bass
tak ja som najprv pocuvala pop, potom take traposiny jak blink 182, potom metal, potom nirvanu iba , potom punk, potom reggae, ska, oi, jazz blues...majkla dzeksna a teraz...pocuvam zo vsetkeho trochu..zdy sa daco najde v dakom style
no ako 13-14 ročná som i ja počúvala skôr pop a také no od 15 počúvam punk, rock...a asi aj pri rocku zostanem proste tie dnešné popové veci fakt nemusím
No ja počúvam furt to isté Dicso, techno, electro, house vecičky Potom rap, hip-hop a R&B, trochu popu a tak netuším, na čom teraz ludia letia, Miley? Bieberka? Guetta? hej, Guetta je super
V playliste mám 777 songov a viem odtial vybrať čokolvek, no hlavne komerčné somariny
u mňa sa to ani tak nemenilo, možno len v tom, že predtým som počúvala komerčný rock (punkrock) ako je hore blink182 a pod. a teraz už počúvam tvrdšie, i keď stále rock (ale už som vyberavejšia aj v punku a tiež si púšťam metal) .. a stále objavujem dobré vecičky čo sa týka ska a reggae, takže tým sa obohacujem
a k teme: pred troma rokmi som pocuval skor take disko a tak, nikdy som nepocuval hip-hop, potom som sa "preorientoval" na nirvanu, konflikt, punkreas, proste taky punkrock kua. a teraz som pri tom ostal, no uz nepocuvam stokrat opocuvany konflikt, hardcore, oi, ska, d-beat, anarcho. no hudba ktora nesie nejaku myslienku a nebudem preboha pocuvat pop a ostatne bludy, hoci ked ide v telke klip tak si to pozriem. ale inak ani nahodou. pocuvat takeho justina biebera alebo haňu montanu a zboznovat ich tak by ma jeblo na hlavu.
moj nazor a mam svoj zivot a ked dakto napise, ze je kktina radit sa do stylov nech sa stara do seba. kazdy si zije po svojom a mne je to jedno.
asi to bude tým, že väčšina ľudí časom dozrieva....napríklad preto je tak veľa premnohých 12-ročných "true" hió-hoperov ale po 30-ke sa na to vyjebú skoro všetci...teda tí čo majú rozum a už ich nebaví počúvať "songy" o tom ako niekto jebe ich mamu atď.
p.s.: správne hip-hop nemám rád, lebo hovná patria do hajzla a nie do rádia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
lebo sa z nej vsetci smeju chudatko
alebo časom "objaví" žáner, o ktorom predtým poriadne ani poňatia a zapáči sa mu
A potom sú ešte takí, čo menie svoj hudobný vkus podľa toho, čo je práve "in"
a áno ja som kedysi počúvala miley cyrus a takéto veci ale potom som sa dala na rock,punk,pop-rock bla bla
ale climb ako písala malapohroma tu pesničku milujem aj ked je od nej!
A tiež aj ako povedala @mielikki , postupne objavujem "nové" žánre a páčia sa mi. Ale ten rock je stále na tých najprednejších priečkach.
A preto, progress rocks .
V playliste mám 777 songov a viem odtial vybrať čokolvek, no hlavne komerčné somariny
a k teme: pred troma rokmi som pocuval skor take disko a tak, nikdy som nepocuval hip-hop, potom som sa "preorientoval" na nirvanu, konflikt, punkreas, proste taky punkrock kua. a teraz som pri tom ostal, no uz nepocuvam stokrat opocuvany konflikt, hardcore, oi, ska, d-beat, anarcho. no hudba ktora nesie nejaku myslienku a nebudem preboha pocuvat pop a ostatne bludy, hoci ked ide v telke klip tak si to pozriem. ale inak ani nahodou. pocuvat takeho justina biebera alebo haňu montanu a zboznovat ich tak by ma jeblo na hlavu.
moj nazor a mam svoj zivot a ked dakto napise, ze je kktina radit sa do stylov nech sa stara do seba. kazdy si zije po svojom a mne je to jedno.
fo
p.s.: správne hip-hop nemám rád, lebo hovná patria do hajzla a nie do rádia