podľa mna a mojich kaomšov hej beď uznajte keď sa vám sama prepína telka, alebo sa odsúva záclona ked je zatvorené okno a ked je vonku bezvetrie a v uzavretom priestore prudký výchor, no ako mi to kto vysvetli
Ziadneho som nevidel takze velmi neverim... no na druhej strane duchov videli ludia ktorym verim a nemaju dovod si vymyslat somariny (tak zle, aby museli zaujat klamstvom o duchoch svojich kamaratov, na tom urcite nie su). Cize tipujem skor ze ano existuju aj ked osobne som ziadneho nevidel a ani len naznak.
@33 Páči sa mi, ako tu vždy uvádzaš nejake biblické zavery. Byť tebou by som študoval bibliu poriadne a nevymyšlal si tu takéto informácie, ktoré uvádzaš.
Ak by si pozorne studoval bibliu, určite by si vedel ze biblia hovorí o tom, že človek stal z prachu aj po smrti rozpadá sa na prach. Boh vdýchol do človeka zivot a ked príde jeho čas, boh si ho vezme, lebo naše tela su tiež len dočasné a požičané, do času kedy nepríde Boh a jeho súd.
Človek po smrti už viac neexistuje a nieletaju tu žiadny duchovia mrtvych. Mrtvi vstanú, až ked príde boží súd. Duchovia su len demoni, ktory klamu ludí a ovplyvnuju ich zlé myšlienky, pretože to satan chce, oklamať a oblbnuť ludí aby nevedeli rozlišovať medzi dobrymi a zlými vecami. Tolko asi k vysvetleniu z Biblie. Tak že ak tu chceš nabuduce pisať niečo o Biblii alebo božích slovách najskor si dobre premysli čo napišeš a hlavne či nepíšeš uplne nepochopené informacie, ktoré su dosť odveci.
@13 kaplan ti to povedal lenze kaplan veri v boha a vravi ze existuje nie ze by som neweril v boha ale keby kaplan neweri v duchoch tak to us neviem co by bolo za kaplana
Vyvolať sa dá len zlý duch..Dobrý sa ti "neobjaví" sám od seba, len ak mu to Boh " dovolí"(neber to doslovne).. (napr. "rozlúčka" zosnulého s niekým blízkym na Zemi..aspoň si myslím, stalo sa pár ľudom z okolia také..)
Hej, podľa mňa sú
A osobne.. kebyže mám nejakého vidieť, alebo podobné, asi dostanem infarkt..mám z toho panický strach :´(
@6..prvorade , nemam na mysli tych duchov, ktorych pozname z rozpravok a hrorov, hoci neodmitam z esa nemozu ziavit,, ..al eosm krestan a verim n aanielov a a niel s amoze specifikovat ako bytost bez tela ale s rozumum...a podla mna duch je toto iste....
Tempatic, ak nevieš ľudia sú stvorený na Boží obraz. Boh je duch a on vdýchol do človeka život, ten život je nesmrtelná duša. Boh nam dal nesmrteľnu dušu, ktorá je v duchovnej forme.
Mrtvi vstanú, až ked príde Boží súd, ale Boží súd je okamžite po smrti človeka a ja to veľmi dobre viem a nie je to z Biblie.
Duchovia su len demoni, ktory klamu ludí a ovplyvnuju ich zlé myšlienky, pretože to satan chce, oklamať a oblbnuť ludí aby nevedeli rozlišovať medzi dobrymi a zlými vecami.
S tými demonmi súhlasim, ale objavuju sa tu aj duše mrtvych, ktorí sa prišli rozlučiť z rodinou.
podla mna su, kedze uz bolo privela pripadov toho ked sa nieco nadprirozdene stalo a nedalo sa to nijak vysvetlit...no nastastie som zo ziadnym nemala tu cest...
Aj keď nakoniec budeme všetci vzkriesení, nie všetci pôjdu do neba. Každý človek musí urobiť rozhodnutie v tomto živote, kde chce tráviť večnosť. Biblia hovorí, že je nám dané zomrieť len raz a potom príde súd (Židom 9:27). Tí, ktorí boli ospravedlnení, budú večne žiť v nebi, ale neveriaci budú potrestaní večným trestom v pekle (Matúš 25:46).
@42 hahahaha. neveriaci idu automaticky do pekla? a ja som si myslel, ze by sa to rozdelovalo aspon na zaklade nejakych skutkov v zivote.. a ono to ma v skutocnosti taketo primitivne kriterium..
Biblia neobjasňuje presne kedy človek dosiahne svoj večný cieľ. Biblia hovorí, že vo chvíli smrti človek prechádza do neba alebo do pekla podľa toho či prijal Krista ako svojho Spasiteľa. Pre veriacich smrť znamená odchod z tela a príchod do prítomnosti Pána (2 Korintským 5:6-8; Filipským 1:23). Pre neveriacich po smrti začína večný trest v pekle (Lukáš 16:22-23).
Toto sú konečné večné destinácie pre všetkých ľudí – určené podľa toho, či človek uveril v Ježiša Krista ako jediného Spasiteľa, ktorý ho zachráni od hriechu.
@43...nie nie je kriteriom, ze musi byt veriaci.....ak zije podla moralnych zasad podla svedomia a to svedomie sa moze rovnat s napr. tym co hlasa desatoro, ale to je pod stalo diskusiou a nikto ti nepovie, ze kto sa dostane do neba, ale to sme uz kusa odbocili..
mimochodom.. heh, v jednej knizke som cital, ze ked kedysi daaavno nejake knaz alebo pod krestansky saso videl ducha alebo pod - vyhlasili ho za svataho.. ked nieco taketo zazil neveriaci alebo obycajny clovek - bol upaleny..
krestania sa drzia biblie a nicoho ineho a vieme ze, biblia je xxx krat prekrutena, je tam co tam ludia chcu mat, nie to, co tam bolo povodne.
omg ze duchovia.. ano, existuju ale nie su to duchovia, ako to vy nazyvate jak keby ste usli zo skolky... su to astralne tela mrtvych, kt. sa neodputali od tohto sveta..a ano, existuju...kto neveri, toho lutujem.. ma zahmlene vnimanie
podla mojho xixi nazoru "duchovia" niesu...kazdy a jeden trapos si moze na video kakreslit maaaalicku ciarku...a je to...kym ducha neuvidimm xixi neuwerimm DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@27 ako povedal Bohus: Vasi picu sem tez nevidel a verim, ze ji mate
omg to vsetci bez srandy verite ne duchov
Tu je pekné videjko... Síce tomuto neverím, ale celkovo na duchov áno.
Ak by si pozorne studoval bibliu, určite by si vedel ze biblia hovorí o tom, že človek stal z prachu aj po smrti rozpadá sa na prach. Boh vdýchol do človeka zivot a ked príde jeho čas, boh si ho vezme, lebo naše tela su tiež len dočasné a požičané, do času kedy nepríde Boh a jeho súd.
Človek po smrti už viac neexistuje a nieletaju tu žiadny duchovia mrtvych. Mrtvi vstanú, až ked príde boží súd. Duchovia su len demoni, ktory klamu ludí a ovplyvnuju ich zlé myšlienky, pretože to satan chce, oklamať a oblbnuť ludí aby nevedeli rozlišovať medzi dobrymi a zlými vecami. Tolko asi k vysvetleniu z Biblie. Tak že ak tu chceš nabuduce pisať niečo o Biblii alebo božích slovách najskor si dobre premysli čo napišeš a hlavne či nepíšeš uplne nepochopené informacie, ktoré su dosť odveci.
Vyvolať sa dá len zlý duch..Dobrý sa ti "neobjaví" sám od seba, len ak mu to Boh " dovolí"(neber to doslovne).. (napr. "rozlúčka" zosnulého s niekým blízkym na Zemi..aspoň si myslím, stalo sa pár ľudom z okolia také..)
Hej, podľa mňa sú
A osobne.. kebyže mám nejakého vidieť, alebo podobné, asi dostanem infarkt..mám z toho panický strach :´(
Mrtvi vstanú, až ked príde Boží súd, ale Boží súd je okamžite po smrti človeka a ja to veľmi dobre viem a nie je to z Biblie.
Duchovia su len demoni, ktory klamu ludí a ovplyvnuju ich zlé myšlienky, pretože to satan chce, oklamať a oblbnuť ludí aby nevedeli rozlišovať medzi dobrymi a zlými vecami.
S tými demonmi súhlasim, ale objavuju sa tu aj duše mrtvych, ktorí sa prišli rozlučiť z rodinou.
Toto sú konečné večné destinácie pre všetkých ľudí – určené podľa toho, či človek uveril v Ježiša Krista ako jediného Spasiteľa, ktorý ho zachráni od hriechu.
krestania sa drzia biblie a nicoho ineho a vieme ze, biblia je xxx krat prekrutena, je tam co tam ludia chcu mat, nie to, co tam bolo povodne.