na nervy mi lezie tiez poriadne mnozstvo ludi... ale som taky ze ked som snimi snazim sa nanich najst len tie dobre vlastnosti a radsej si doma sam preseba nanich zanadaavam..... ale napriklad aj jeden z mojich velmy dobrych kamaratov..... leze mi nanervy a to poriadne pretoze je zavisly na hracich automatoch akradnuti veci,.. za par dni pronho nieje problem hodit do automatu 100€ alebo niekde ukradnut mobil...
@erny93 tak takého človeka by som ja osobne ani nepovažoval za veľmi dobrého kamaráta nemám rád ľudí, ktorí nemajú zdravý rozum, resp. ktorí ho nevedia používať tak ako sa patrí...
Hlavne ľudia čo používaju q, x a sh tam, kde nemajú a striedajú slová písané veľkými a malými písmenami namiesto používania medzier. A keď nevedia, kedy sa používa y/i alebo s/z... Maličkosti, ale naserú
lezú mi na nervy ľudia ktorý stále menia svoje názory, ktorý nehovoria pravdu, stále sa niečím vychvaľujú a ešte 15 ročné baby ktoré si myslia že aké sú dospelé
@majlos tak ja osobne toto nekukám ale viem si predstaviť ako ti je zle keď ju vidíš... to asi ja keď vidím v nejakom filme hrať nejakú Rene Zelwegger alebo nejakú podobnú z ktorej sa mi vracať chce
@noregrets tým, že človek mení názory len dokazuje, že je človekom... alebo ti azda vyhovujú typy ako ťapákovci? ako bolo za čias pra pra pra... tak bude aj teraz?
@25 hahaha, presneee, rene zelweger vytaca aj mna jak hovado aj drew barrymore ci jak sa pise, uplne nervy chytam vtedy, normalne sa na tie filmy neda pozerat...
@richardulman ale ja myslím nie zmeny v nejakých maličkostiach, ale zásadné zmeny..proste nemôžeš meniť svoje postoje k určitým veciam ako kebáty inak by ťa asi nikto nebral vážne...
nespolahliví idioti mi najviac lezú na nervy...na niečom sme dohodnutí a na poslednú chvílu menia plány a podobne alebo nedodržia slovo...vtedy keď mám po ruke nejakú vec tak zvyčajne hádžem od nervov o zem...najčastejšie si to odniesli šálky z kávy (našťastie už prázdne) a 2 krát mobil...
Kto? Nepoviem ale neznášam keď sa na tých ľudí musím pozerať ustavične každý jeden deň niekoľko hodín na ten ich tupý face... ma šľak chytá...aj keď ignorácia ale aj tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
A ešte ako hovorí @majlos
Niektoré postavy a ksichty ma vytáčajú úplne do nepríčetnosti. Len tak, z princípu.
otravní
vtieraví
trapní
nechutní
...
mám pokračovať?