Ja som skor na zakernosti/obrana proti nim ucene v armade ktore funguju v zivote (napr. Krav maga) a nie predvadzanie sa v ringu ako Thajsky box a dalsie totalne komercne kraviny.
č.1 Ktoré bojové umenie sa vracia po troch rokoch na Dobrý festival? č.2 Na Dobrom festivale sa už po druhýkrát predstaví žiak majstra bojových umení známeho a veľmi populárneho hollyhoodskeho herca. Ako sa volá tento herec a ako sa volá jeho žiak pôsobiaci na Slovensku? č. 3 Ktoré bojové umenie sa predstaví na Dobrom festivale tento rok až 5x?
@antifunebracka noo pocuj ty! nieco mi tu smrdi.... samochvala? hah no myslim ze keby sme to spolu hrali , neskor by si ma prosil, aby som o mojej vyhre nikomu nevravela! ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale inak ja som kedysi fest uznával taekwondo ..
ale chcela by som
č.1 Ktoré bojové umenie sa vracia po troch rokoch na Dobrý festival? č.2 Na Dobrom festivale sa už po druhýkrát predstaví žiak majstra bojových umení známeho a veľmi populárneho hollyhoodskeho herca. Ako sa volá tento herec a ako sa volá jeho žiak pôsobiaci na Slovensku? č. 3 Ktoré bojové umenie sa predstaví na Dobrom festivale tento rok až 5x?
Aspoň na tú druhú by som chcela odpoveď