a preco by nemali byt? je to povolanie ako kazde ine...oni nemozu za to ze male deti nechapu podtsatu ich povolania....ked sa ti normalni nezdaju nechod do skoly a bud blba...
Raz si vyskúšaj ako to je stáť pred celou triedou a pokúšať sa niečo vysvetlovať keĎ na teba celá trieda serie!! JEnoducho sa to nedá. Tak sa nečuduj že niektorým učiteľom už odchádzajú nervy keĎ majú učiť v triede plnej primitívov ktorý nevedia zavrieť ústa ani na pol minúty.
Pokiaľ by boli normálny žiaci ktorý by sa počas hodín nebavili aj aj by trošku počúvaly výklad tak by potom aj prístup učiteľov bol iný.
Určite to poznáš - ako sa správaš ty ku niekomu tak sa bude správať aj on k tebe - takže si myslím že chyba je v tebe alebo v celej triede a nie v učiteloch
Učiteľstvo je údajne najstresujúcejšie povolanie. Myslím, že na tom bude kus pravdy... Aj keď, učiteľ, to je diagnóza... A nikto mi nevyhovorí, že nie. Ale tieto dve evci zapadajú do seba...
25. Tmmy - tak to je správne - pokiaľ sa dobre učíš tak aspoň niečo v živote dosiahneš. Len nech ti to vydrží....
26. Adzooo - díki - ale našťastie nechcem byť učiteľom - ale snažím sa už myslieť nie ako decko ale o stupeň vyššie takže už nerozmýšlam štýlom - dpc dostal som päťku tá učitelka je ale blbá ale sakra dostal som päťku - ale, nabudúce sa už budem učiť viac a dokážem každému že na to mám!
tazko mozu niekoho nieco naucit, ked je problem udrzat triedu par minut ticho
ako ked profesorka pride do triedy a slusne poprosi studenta aby odlozil sudoku, ktore lusti a on jej na to povie, ze jeho jej hodina nezaujima, tak potom kde sme?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Pokiaľ by boli normálny žiaci ktorý by sa počas hodín nebavili aj aj by trošku počúvaly výklad tak by potom aj prístup učiteľov bol iný.
Určite to poznáš - ako sa správaš ty ku niekomu tak sa bude správať aj on k tebe - takže si myslím že chyba je v tebe alebo v celej triede a nie v učiteloch
Stojíš nerozhodne?? Aha, tak ty si nevyrušoval takže tebe prilepším ale ty si celý rok nezavrel hubu takže tebe pohorším!
A nehovorte že to tak nie je.
26. Adzooo - díki - ale našťastie nechcem byť učiteľom - ale snažím sa už myslieť nie ako decko ale o stupeň vyššie takže už nerozmýšlam štýlom - dpc dostal som päťku tá učitelka je ale blbá ale sakra dostal som päťku - ale, nabudúce sa už budem učiť viac a dokážem každému že na to mám!
Znamky mi budu ukradnute Pojde mi o ucenie a o deti, ze mi budu rovnocenne Ved aj su
ako ked profesorka pride do triedy a slusne poprosi studenta aby odlozil sudoku, ktore lusti a on jej na to povie, ze jeho jej hodina nezaujima, tak potom kde sme?