@lawey ja hlavne som videla vela ludí nadšených, idú študovať VŠ, niekam do dotiahnu a teraz keď sa pozriem na tých istých ludí, je to už také, že nič neplánujú a nejak už bude (samozrejme, že nie všetci).
v prvom rocniku na VS sa nas pytali z akej skoly prichadzame .... 99,9% ludi z gymnazia ... ked som povedal, ze som zo szs, tak samozrejme kysle ksichty, nemiestne poznamky atd .... teraz, mam ten isty titul co ma aj ta elita naroda, vykvet ludstva .. chcel by som vidiet do ich hlavy, ze ako sa citia, ked su na urovni takeho tupca
a vseobecne sa na to pytat neda, pre jedneho je byt ambiciózny toto, pre ineho hento ....
co sa tyka mna ... zatial si idem za tym, co som si urcil, ze si za tym pojdem
@rothschild sama som gymnazistka a môžem ti povedať, že sme mali takých tupcov v triede, že o nejakej elite národa nemôže byť ani reč.
(na akú VŠ si chodil? lebo sa mi tam zdá až príliš vela gymnazistov)
tak pre mňa ambiciózny znamená taký, čo sa chce veľmi dobre uplatniť a chce sa presadiť a budovať kariéru. a podla mňa sa inak to slovo ani vysvetliť nedá
poznám takých, že občas premýšľam nad tým, že toho robím málo a tak si hľadám ďalšie veci, čo by som robila (prihlásila som sa do nejakého projektu reštaurovania zámku) a vôbec, v študenstkej rade SR sú fakt fakt skvelí ľudia, aj na školeniach a kadejakých workshopov ich stretávam ajajaj a sú strašne moc motivujúci
a inak, poznám aj takých, čo nerobia ani zlomok z činnosti tých, čo som hore spomenula.
stretávam sa radšej s typom ľudí číslo1. beriem ich ako väčší prínos
ambiciózne sa cítim, mám ciele .. vysoké dosť, aj sa snažím pre to niečo robiť a stojí ma to veľa voľného času.
skôr by som povedal ze ambícia - chuť nieco dosiahnuť a ambiciózny človek, ktorý sa o to aj usiluje. Skôr mam taky pocit u veľa ludi ze proste si povedia chcem mať v budúcnosti vela penazi, auto..z nicoho vsetko..ja sa snazim presadzovat u seba to ze sa snazim a v buducnosti chcem robit to co ma baví potom nebude nic lepsie nez ked si budem môcť povedaz ze ta snaha zato stála samozrejme netreba to mať ako zivotnu hodnot cislo 1 .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a ja hadam primerane
...ja sa uspokojím aj ako pokladník v Kauflande (a kľudne aj v Lidli
no ja neviem... moje ambicie dosť chabo melú z posledneho...
v prvom rocniku na VS sa nas pytali z akej skoly prichadzame .... 99,9% ludi z gymnazia ... ked som povedal, ze som zo szs, tak samozrejme kysle ksichty, nemiestne poznamky atd .... teraz, mam ten isty titul co ma aj ta elita naroda, vykvet ludstva .. chcel by som vidiet do ich hlavy, ze ako sa citia, ked su na urovni takeho tupca
a vseobecne sa na to pytat neda, pre jedneho je byt ambiciózny toto, pre ineho hento ....
co sa tyka mna ... zatial si idem za tym, co som si urcil, ze si za tym pojdem
(na akú VŠ si chodil? lebo sa mi tam zdá až príliš vela gymnazistov)
tak pre mňa ambiciózny znamená taký, čo sa chce veľmi dobre uplatniť a chce sa presadiť a budovať kariéru. a podla mňa sa inak to slovo ani vysvetliť nedá
a inak, poznám aj takých, čo nerobia ani zlomok z činnosti tých, čo som hore spomenula.
stretávam sa radšej s typom ľudí číslo1. beriem ich ako väčší prínos
ambiciózne sa cítim, mám ciele .. vysoké dosť, aj sa snažím pre to niečo robiť a stojí ma to veľa voľného času.