Nie sú... ! Je to perfektná obuv do dažda ktorá je už v dnešnej dobe aj dosť vkusná si myslím....ja mam tiež jedny a neuveritelne ma vždy teši ked ma ludia zastavia na ulici či v mhd že ake su krasne a kde som ich kupila
No, gumáky sú v prvom rade obuv s jasne určenými možnosťami použitia, pri ktorých sa prejavuje ich praktickosť.
A ich módny aspekt je naozaj veľmi smiešny
Ja sa fakt babám čudujem, že keď sa v tom niekto ukáže v telke, už majú chuť obuť nohy do niečoho poriadne nepriedušného a nepohodlného, čo na tom, že pečie slnko
Už čakám, kedy prídu do módy montérky a stavbárske prilby
prakticky aspekt je jasny ale taka @6 je smiesna. skvela je kombinacia minisukna+gumaky alebo este lepsie leopardie leginy+leopardie gumaky+leskla zimna bunda po krize s obrovskou kapucou (akoby schopnost citit chlad smerom dole slabla). i ked vlastne teraz sa uz skor nosia vselijake fejkove a nefejkove uggy, najlepsie ruzove
my sme ich napr. nosili na bitúnok a mali z nás ohromnú srandu, keď sme sa tam objavili v tých kvetinkových, guličkových, hviezdičkových a pod. gumákoch
sú praktické, a keď je ich nosenie opodstatnené (tj leje a leje a leje a leje a leje a...) tak proti nim nič nemám. ale keď ich niekto vyberie hneď ako odloží do skrine žabky, je to CHORÉ.
Je to praktické a za nevkusné ich pokladám iba vtedy, keď je na nich nejaký nevkusný vzor. Ale nechápem, prečo ich isté slečny nosia, keď na to vonku nie je počasie
Gumáky sú paráda ale len v daždivom počasí vznikli totiž za účelom chrániť pred vodou pokiaľ viem ...ak ich nosia baby inokedy tak sa mi to zdá ako keby nosili žabky v zime
nepáči sa mi to, v nevyhnutnom prípade ok, ale na bežne nosenie čo som blázon? čo ľudom bráni dať si normálnu obuv? .. njn opičenie sa po iných a snaha byť originál, čo je paradox vlastne
Mno, nevkusné sú ale ani zďaleka sa nechytajú na také ponožky v balerínach, legíny na 70 kilovej babe a oblečení a la Martinka z Turca (ak si ju teda ešte niekto pamätá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
gumáky sú v niektorých situáciách nevyhnutnosťou (hlavne u nás v dedine, kde voda stojí na každom kroku)
ale na bežné nosenie by som nezobrala
A ich módny aspekt je naozaj veľmi smiešny
Ja sa fakt babám čudujem, že keď sa v tom niekto ukáže v telke, už majú chuť obuť nohy do niečoho poriadne nepriedušného a nepohodlného, čo na tom, že pečie slnko
Už čakám, kedy prídu do módy montérky a stavbárske prilby
a dobre sa to nosí aj ku košeli napríklad
taký výstrelok, ktorý nieje prepadákom
A napríklad taký Topfest 2011 bez gumákov by bol epic fail xD
..kvak..
a to mam chodiť v žabkach, sandaločkach keď je vonka potopa sveta?
alebo si zobrať nejaku extra lahko premoknutelnu obuv ? isteže.
ovela viac odveci su latkove tenisočky a minisukienky keď je minus tisic .
pohodlné, odolné proti vode, dobre sa v nich chodí... čo je na tom nevskusné?
ale viem si predstaviť aj gumáky mojich snov