Chodim na gympel piaty rok a moj nazor je, ze ak chces ist na výborné známky bez podvádzania (ako ja ) tak je to celkom náročné ale ak ti stačia trojky alebo vieš ťahákovať tak je to fakt malina napr. vcera som skoncil skolu o tretej, doma som bol do pol stvrtej a ucil som sa do deviatej dnes podobne
ked clovek neodpisuje a uci sa, tak je toho vela. Ale jasne ze pre vacsinu su lahke, ked na kazdej pisomke odpisuju.. Ale ak by nemali odpisovat, tak by to nedali
tak napr anglicky GJH v Bratislave je taky slovensky Harvard este mozno bilingvalne metodova je tazke, ale take Gymnazium L. Saru urobi aj dement podla mna
Ak je pre vas tazky gympel co chcete robit na vysokej skole, ludia?! Tahakovala som uplne minimalne, iba na fyzike ktoru z duse nenavidim a nechcelo sa mi nou zabijat obrovske mnozstva casu ktore mozem venovat projektom, uceniu sa navyse, praci, comukolvek, pocas gympla (bilingvalneho) som si stihala privyrabat, samozrejme pocas tyzdna, naco si s tym hnusit vikendy, ucit sa navyse z vysokoskolskych skript to, co ma bavilo a v predposlednom rocniku CAE na Bcko.
Vazne nechapem ludi, ktorym stredna skola pride tazka, polodementov ktorym pridu tazke predmety v anglictine a podobne individua.
Mám gympel za sebou, dosť kvalitný, ale dalo sa to zvládnuť úplne v pohode. Jasné, že sa trebalo učiť, ale mala som aj kopu času na moje záľuby a podobne. Nebolo to, že by som musela tráviť celé dni za knihami... stačí chcieť Keď som nastupovala, tak som sa veľmi bála, no nakoniec na jednotky to išlo držím palce
tak máš gymple kde z teba idú dušu vytrieskať a gymple kde to majú viacmenej na háku. ja keď som si vyberala, tak som si vybrala gympel kde nás mali na háku viacmenej (nechcelo sa mi veľa učiť, chcela som študentský život, kontakty, srandu). namiesto biológie sme riešili učiteľove nesympatie voči cocacole, Amerike, ľuďom s nadváhou... na fyzike nebol šéfko asi nikdy duchom prítomný a na telesnej sme sa bezproblémov prepašovali na cigaretku za šatne.
spätne keď sa na to pozriem, už by som si ale ŽIADNE gymnázium nevybrala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
pre koho ako
a ktoré ako...
Vazne nechapem ludi, ktorym stredna skola pride tazka, polodementov ktorym pridu tazke predmety v anglictine a podobne individua.
viem o zopár ľuďoch, ktorých zo Sárky vyhodili.. takže až tak každý nie
spätne keď sa na to pozriem, už by som si ale ŽIADNE gymnázium nevybrala.