@lenuska175 tak keď chce niekto blond vlasy a nemá ich prirodzené tak jasné že na to ide s peroxidom.......... a nie všetky čo si dávajú na hlavu peroxid majú aj "peroxidové mozgy"
U nas v triede je najmudrejsia baba blondinka. Ale zas...vsimla som si ze mozno tak 80% blondin ma nieco spolocne...v povahe. Nema to nic s inteligenciou ale taky sposob spravania trosicku. Ale to len prirodzene
@feex8 uplne uprimne ti vravim, ze tvoj prispevok sa mi velmi paci, posobi strasne pokorne lebo povedat o sebe, ze nie si taka hlupa, ako su blondinky vo vtipoch, to nie je daka chvala. v podstate tvoj prispevok by sa dal chapat aj tak, ze pripustas moznost, ze si hlupa (co ja vonkoncom nechcem tvrdit, ani si to nemyslim), ale nie az tak extremne ako blondinky z vtipov. super reakcia
Ja si myslím že nie lebo väčšina žien rovnako rozmýšľa čiže tie vtipy sú celkovo o ženách nie iba o blondínkach. Ale klobúk dole veľa žien je veľmi šikovných a pracných.
nemyslim si to - ja som hnedovlaska a som tupa ako poleno a frajer ma sestru blondinku a ona je zase strasne inteligentna.. a rada cita encyklopedie no strasne daco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale viete čo je haluz?
Peroxid si nakydajú na hlavu akurát tie,čo majú aj taký mozog peroxidový
Aj brunetka može byť vypatlaná