tangáče nemusím a dosť ma to pohoršuje keď to na nejakej babe zbadám a nemôžem s toho keď ich má naschvál vytiahnuté :-! v poslednom čase si všímam že ich nosia väčšinou baby z väčšou ritkou
ked mám chuť si ich dať, tak si ich dám.. neriešim či sa to niekomu páči.. ale moc ich nenosím to je tiež pravda.. a hlavne takto v zime.. ved by mi všetko odmrzlo a či sa mi to páči.. ked si ich niekto chce dať, nech si ich dá.. baba či chalan.. je to o jeho pocite.. ked presvitajú popod oblečenie.. tak mi to ani moc nevadí.. ale horšie je, ked si sadne, pol zadku hola a vydno len tanga.. ten pohľad nič moc..
určite nie, či už sa jedná o baby alebo o chalanov. chalana som v tom ešte našťastie nevidela, ale čo sa týka báb, je to nehygienické, nezdravé, podľa mňa ak to niekomu vytŕča, tak to pôsobí poriadne kurevsky a to je asi tak všetko čo by som k tangáčom chcela povedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
vlastne skoro vôbec
@bluepanter preboha
ani tu nie