Sú snowboardy ROXY kvalitné alebo sa tam platí len za značku? Čo o Rossignol alebo radšej iné?
Prosím, niekoho, kto naozaj vie o čom je reč a vyzná sa.
Naozaj chcem niečo kvalitné a bol mi odporúčaný » www.roxy.com/product/index.j... ale nie som o ňom presvedčená, vzhľadom na tú cenu. V prípade Roxy ešte je možnosť http
@takata no počul som o nich a kamarat dokonca aj ma, neviem sice s čoho je jadro boardu ale tak sklznica by mala byť v pohode, Inak ide aj to či ccheš ten bobard len kvoli vzhladu alebo fakt ho využiť lebo to už je trošku rozdiel ja mam doma asi 5 boardov a každy mam na niečo ine je to rozdiel ale tak neviem či si začiatočnička alebo pokročila
ja znacku roxy milujem ale je pravda ze od nich skupujem iba oblecenie, ale co viem su profi znacka na surfy a boardy takze by to nemal byt iba pekny sunt
no ešte som zabudol keby si chcela vyberať veľmi kvalitné a cena ti nevadi tak istotne zo značky Nitro alebo DC v týchto pretekám a spokojnosť nadovšetko ale každému sa páči niečo iné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Nitro, Forum