pokial má človek poriadny mobil s dobrým (velkým) displejom nie nejaky low-end tak tablet podľa mňa nemá význam. Tie lacné tablety vyzerajú možno fajn ale sú extra pomalé a ťažké, proste peklo.
No pre mna osobne bol tablet jedna z najlepsich investicii s tym ze mam ale aj notebook k dispozicii ked tak.. Keby som nemala tak by som radsej do nb sla ako tablet
ak sa človek rozhoduje medzi mobilom a tabletom tak by som si vybral radšej tablet nakoľko mobil využívam na telefonovanie a smsky a nemôžem si dovoliť ho nikdy vybiť nadoraz napr. surfovaním po internete
a starý mobil mi volanie a smsky potiahne ešte nejaký ten rok
Tak ako ma svoje postavenie na trhu ntb, ci telefon, ma i tablet. Ntb pouzivam ako stroj na veci, ktore sa na nom robia najcastejsie - praca, hry, atd, nechce sa mi vsetko vypisovat. Telefon je (aspon u mna) mobilny - neznasam tie obrovske padla a phablety. A tablet zas pouzivam na konzumaciu medialneho obsahu, hlavne internet, na citanie knih, v skole v nom mam texty a pisem prednasky. Rovnako ho pouzivam, ak idem z domu prec a nechcem vlacit dvojkilovy pocitac v batohu.
U mna napriklad, co sa tyka pouzivania, na tablete som takmer vzdy.
Ja som dostala tablet na Vianoce a používam ho skoro stále, je to rýchle a praktické, ale zas ak máš fakt dobrý mobil s dosť veľkým displejom tak je pomerne zbytočný, lebo má tie isté funkcie
frajer má iba tablet a stačí mu to, ale ja som radšej za kombináciu jednoduchý smartphone a poriadny notebook. pokiaľ to máš, tak ti podľa mňa tablet netreba, za lepší aj tak vyvalíš toľko, čo za celý dobrý počítač...
blbost to je. hlavne tie s androidom a apple..nic na tom nejde. v postate to ma len tie iste fukncie co ma aj telefon. nevidim dovod kupovat tablet ked to iste mi splni telefon aj ked v onieco mensom prevedeni. na zvysok potrebujem skratka pc.
určite áno pretože je na trhu viacero rôznych tabletov a každý ti ponúkne niečo iné v podstate takže využitie je rovnaké, ale ono záleží na čo to chceš využívať, resp. na čo aj momentálne mobil/notebook používaš..ak na hrajkanie sa, sociálne siete a iné čoviny, tak tablet (napr.Nexus 7) by ti to hravo nahradil bez problémov. ak zariadenia využívaš skôr na prácu, Microsoft Surface 2 by bol pre teba užitočná vec..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Na čo by si ten tablet/notebook používala?
a starý mobil mi volanie a smsky potiahne ešte nejaký ten rok
U mna napriklad, co sa tyka pouzivania, na tablete som takmer vzdy.
osobne to považujem za zbytočnosť
Ale sem tam som na priateľkinom tablete