som tu čerstvo zaregistrovaný, ale problém je, že mám "už" 27 rokov a ako si tak všímam, tento portál je skôr pre tínedžerov, prípadne ťažko určiť vek, keď niekto má zavesené: "10 ročné dievčatko" ale z fotky je jasné, že je oveľa staršia/ší T
No nehnevajte sa, ale v porovnaní so 17 ročnými sa považujem za starca veď je to 10 rokov Rád by som tu trochu začal žiť, pretože to je momentálne môj najväčší problém. Že som príliš sám. Doteraz mi to vyhovovalo, ale uvedomujem si, že nemôžem takto žiť donekonečna - bez priateľov, iba sám so sebou
Teda čo by som sa ďalej rád opýtal je - spoznali ste tu nejakých reálnych priateľov, čiže ľudí s ktorými ste sa dokázali stretnúť aj v reále a neskončilo to iba pri virtuálnom pokeci?
Je to trochu komplikované. Mám dosť introvertnú povahu a až doposiaľ mi proste ľudia a nejaká partia nechýbali. Ale v poslednom období si začínam uvedomovať, že ak sa nezačnem otvárať svetu, budem sám asi do smrti Takže keď si prílišný introvert, veľa toho v živote nezažívaš...
@method nejak si nezakladam na vztahoch s ludmi, s priatelom si vystacime aj sami dvaja rada sa s niekym stretnem, ale staci raz za cas na par hodin, pripadne prehodit par slov niekde na facebooku, ako sa maju.
@method ani v minulosti som nemala nejaku extra potrebu zdruzovat sa, radsej mat 1-2 ludi, o ktorych viem, ze ma podrzia, ked je zle, ako 1000 kamaratov, ktori sa ozvu akurat ked nieco potrebuju, alebo ked sa chcu niekomu vykecat. hlavne tie internetove kamaratstva beriem s velkou rezervou.
Trošku off topic, ale nahral som sem profilovku. Problém je, že v novinkách profilu sa mi objavuje, ale priamo v tom okrúhlom rámčeku je iba otáznik ako vidíte aj vedľa tohto príspevku riešenie??
@dotaz87 najdi si kamaratov samota ti uz lezie na mozog. mas 27 ale vyjadrujes sa ako dedusko, nie len obsahom ale aj formou. je x aktivit pri ktorych mozes spoznat ludi.
@peculiar@20 typicky domased - presne ako moji rodicia. nechcel by som tak dopadnut, ale mozno ti to tak vyhovuje. to by bol pre mna velmi nudny zivot, nemat ziadnych kamaratov / znamych, dojst domov z prace a sandnut pred televizor a vyzierat chladnicku. ja ked pridem z prace tak musim ist s niekym niekam robit nejaku aktivitu.
@xxar3s odkial vies, ze sedim doma? povedala som, ze mam znamych, nie kamaratov. to znamena, ze sa niekedy stretneme, ale nenavazujem s nimi ziadne dovernejsie vztahy, pretoze o to nestojim.
btw mohol by si si skusit tyzden v mojej praci /vratane 24 ci 32 hodinovych sluzieb/ + mat k tomu dalsie povinnosti ohladom postgradualneho studia. som zvedava, kolko by si mal casu na nejake dalsie aktivity. som rada, ze sa najde aspon par dni, kedy mozem mat klud a posediet si par hodin v tichu bez toho, aby sa so mnou neustale chcel niekto rozpravat ci planovat nejake cinnosti.
momentalne mi to vyhovuje tak, ako to mam nastavene a domasedstvom by som to rozhodne nenazyvala. mozem mat aj ine dovody, preco nestojim o kontakt s ludmi.
@xxar3s nikdy nepochopíš ľudí ako ja to je v poriadku, musel by si prežiť aspoň jeden deň v mojej koži, aby si vedel aké to je. Ľudia tvojho razenia si myslia, že žiť spoločensky sa dá ako šibnutím čarovného prútika, ale ono to nie je také jednoduché...
@kail91 ved on ten vek zasa nie je vzdy rozhodujuci, aby mohol clovek komunikovat mozes ma 20 a byt inteligentný na dialog o vselicom a mozes mat 50 a si vypatlany debil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a jasné že sa nájdu aj taký tu
a cítim sa staro
straššššne staro
@peculiar @20 typicky domased - presne ako moji rodicia. nechcel by som tak dopadnut, ale mozno ti to tak vyhovuje. to by bol pre mna velmi nudny zivot, nemat ziadnych kamaratov / znamych, dojst domov z prace a sandnut pred televizor a vyzierat chladnicku. ja ked pridem z prace tak musim ist s niekym niekam robit nejaku aktivitu.
@kail91 no skoro aj ano moj rok narodenia sa ani nastavit neda, preto som furt 11r chlapec
btw mohol by si si skusit tyzden v mojej praci /vratane 24 ci 32 hodinovych sluzieb/ + mat k tomu dalsie povinnosti ohladom postgradualneho studia. som zvedava, kolko by si mal casu na nejake dalsie aktivity. som rada, ze sa najde aspon par dni, kedy mozem mat klud a posediet si par hodin v tichu bez toho, aby sa so mnou neustale chcel niekto rozpravat ci planovat nejake cinnosti.
momentalne mi to vyhovuje tak, ako to mam nastavene a domasedstvom by som to rozhodne nenazyvala. mozem mat aj ine dovody, preco nestojim o kontakt s ludmi.
stále lepšie po ako do
-Jaro Slávik
a nestretavam sa s ludmi, kt. nepoznam