jezis pockat , akoze nikdy na dovolenke ? jaaaaj , oka , myslel som tieto prazdniny ze sa pytas ... ja som bol na dovolenke kazdy rok od mojich 9 - 8 rokov ....
Ani ja som nebola na takej dovolenke. Cestovať som začala len asi pred rokom, a to na sever a v dobrodružnejšom duchu.
Vždy mi bolo veľmi ľúto, že všetky kamarátky chodia cez prázdniny každý rok po dovolenkách a ja max. k babke do Košíc ale teraz sa na to pozerám trochu inak. K juhoeurópskemu moru som vlastne nikdy nemala vzťah a ani ma nelákalo.
@aurinko vsade dobre, v Kosiciach najlepsie (alebo teda doma najlepsie, ale ja som doma tam)...a uz za nejake dva tyzdne som doma, tak sa tesim..to bude premna ta najlepsia dovolenka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a tiez nechapem preco si kazdy pod slovom dovolenka predstavi letne prazdniny a more ....
ale tak niektorým ľuďom more netreba k u šťastiu, no ja potrebujem pláž k životu
A nebola som ešte tento rok,ale idem asi koncom augusta konečne ^^
booking.com
letenky.sk
tam uvidis ze ze akakolvek dvolenka je možná iba za 30% ceny aka je v cestovkách....
Takaá Martinka z Turca nikdy nebola preč zo Slovenska a kam to dotiahla? bola v TV na vianočný večer
a myslím, že takých je viac
Vždy mi bolo veľmi ľúto, že všetky kamarátky chodia cez prázdniny každý rok po dovolenkách a ja max. k babke do Košíc ale teraz sa na to pozerám trochu inak. K juhoeurópskemu moru som vlastne nikdy nemala vzťah a ani ma nelákalo.