Mám vážny problém s výberom vysokej školy....a už mám pokrk rečí rodičov kam mám ísť čo budem robiť...Bavilo by ma robiť s telesnou preto chcem vedieť aké to je ? ťažké? brutal ťažke? či?
Predpokladám, že tam musíš dobre ovládať biológiu, obzvlášť anatómiu ľud. tela...svalstvo a šetky tie latinské názvy...stava tela, štruktúra a nevím čo šecko...
Takže...nepredstavuj si to zasa tak, že prídeš a budeš si hádzať loptou na kôš alebo čo...
a moj bývalí spolužiak si to tak prestavoval a dostal sa tam čiže makaj a určite sa tam dostaneš aj ty samozrejme s tou bio a latin, to závisí od odboru
@freakylikeme vela bab chodi na FTVS a v pohode to zvladaju. Pokial ta bavi ozaj telesna, a chcela by si sa tomu dalej venovat, tak nie je co riesit. Druha vec, ktoru treba zvazit, je uplatnenie a ucitelsky plat.
Aky sport robis? Samozrejme nie kazdemu ide vsetko, preto obcas jedno oko prizmuria. Veslar, ktory cely zivot len vesluje a je totalne poskracovany, nespravi gymnastiku ani sa nepritiahne k spickam a predsa mu to daju. Tazke su predmety anatomia a dejiny (ale tie su momentalne az v mgr.), tam sa to zvycajne dost vytriedilo. A samozrejme nemusis nic vedet, vsetko sa naucis v skole.
Tazsie sa je dostat na skolu, pokial nerobis ziaden sport na takej urovni, aby si zan dostala dake bonusove body, tak to budes mat ozaj tazke a vacsinou taki ludia ani nepodaju nadpriemerne vykony pri talentovkach ako sportovci- lebo standart tam nestaci (pokial nemas bonusove body). Rozhodne by som to ale vyskusal
Diky moc profilovka nejde zmeniť...neviem prečo...ale očarujuca jednoznačne je...Je mi jasné že to nie je len o tom športe...a práve to je na tom super...že sa tam učí aj teoria aj ked je to otravné miestami( rozmery ihriska)....ale viem zase že ťažke je splnať limity...moj otec je telocvikár...chodil tam...ale vela o tom nerozpráva..no hrám volejbal...basketbal trochu...vsetky mám rada ale ani jeden neviem na prof. urovni..
@mcaxebread talentovky...no pozerala som to...a myslím si že za ten rok aj dačo by som ich mohla zvládnuť...zatial netrenujem nato ani som to nikdy neskusala...pretože nikto nevie že tam chcem isť akurát rodičia su zhrozeny...jednak že to je telesná a jednak že učitel...pretiže obidvaja su ucitelia a vedia co to je...ja neviem...ked ja by som to rada vyskusala...a inu skolu si neviem vybrať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Takže...nepredstavuj si to zasa tak, že prídeš a budeš si hádzať loptou na kôš alebo čo...
aspon tak nam to triedna vravela
Aky sport robis? Samozrejme nie kazdemu ide vsetko, preto obcas jedno oko prizmuria. Veslar, ktory cely zivot len vesluje a je totalne poskracovany, nespravi gymnastiku ani sa nepritiahne k spickam a predsa mu to daju. Tazke su predmety anatomia a dejiny (ale tie su momentalne az v mgr.), tam sa to zvycajne dost vytriedilo. A samozrejme nemusis nic vedet, vsetko sa naucis v skole.
Tazsie sa je dostat na skolu, pokial nerobis ziaden sport na takej urovni, aby si zan dostala dake bonusove body, tak to budes mat ozaj tazke a vacsinou taki ludia ani nepodaju nadpriemerne vykony pri talentovkach ako sportovci- lebo standart tam nestaci (pokial nemas bonusove body). Rozhodne by som to ale vyskusal