@mumka9 ja mam zalusk na Kosice - nie som Kosicanka, ale zijem v Kosiciach uz 5 rokov a z tohto mesta sa mi vobec nechce odist. Ale pri tych problemoch, ktore toho roku boli sa obzeram aj po inych alternativach - najskor asi Brno. Viac ako 2-3 prihlasky davat nechcem, aj tak sa dost casto prekryvaju terminy prijimacok.
A co sa tyka pripravy.. Nejako to zatial velmi neriesim. Akurat ze som si zacala pozerat tak zlahka chemiu - priklady a anorganiku.
To ťa chápem, byť na tvojom mieste takisto ma moc neláka odchádzať z mesta ak tam mám blízko. Mňa tie Košice už viac-menej odradili, videla som trochu fakultu, vybavenie a tak, no a musím povedať, že aj keď som videla Martin hoci len z fotiek a pod. - má lepšie prostredie + z rečí, ktoré kolujú aj "ľudskejšie" prostredie a prístup. 3 prihlášky sú aj pre mňa až až, tak to bude teda KE, MT a asi Brno. Plánovala som niekde skúsiť aj zubarinu, no neviem či si ešte trúfnem.
Ahoj, aj snívam nad Martinom, ale prihklášky si dávam aj do MT aj do BA, prirpavovala som sa už cez prázdniny ale len Biológiu, riešila som podklady do Bratislvy, ale najvúčší zálusk mám len a len do Martina je to môj sen .. teraz som od prírpavy trošku upustila kedže v škole mám toho veľmi veľa ale zas sa musím do toho pustiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
A co sa tyka pripravy.. Nejako to zatial velmi neriesim. Akurat ze som si zacala pozerat tak zlahka chemiu - priklady a anorganiku.