Som veľký fanúšik skateboardingu a Chcem sa naučiť jazdiť na skate ale samému sa mi nechce, tak hľadám nejakých skaterov v Trnave ktorý by mi sem napísali
@filus a jazdis flatland, hardtail, downhill alebo len tak si jazdis ?
pretoze skating a aj biking sa vzdy robia lepsie s viacerymi ludmi a hlavne ak je v tej skupine niekto, kto ti moze poradit a pomoct.. takze rozhodne suhlasim so zalozenim fora a prajem nech sa ti podari niekoho najst, inak v TT poznam skaterov ale neviem ako su na tom s casom, kedze chodia na vysky :S
@0mega1 na ht, to je jedno, islo o to aby upresnil co povazuje za jazdenie na biku.. lebo je rozdiel cestnakom si chodit ja neviem po meste ako trickovat na skate, proste naucit sa to da ale s ludmi to je rychlejsie
@n0win0u no veď Street MTB jazdím ja som verný pevnému podkladu na DH by ma nenahovoril nikto flat som ešte na BMX skúšal ale bez úspechov a hradtail mi veľa nehovorí
Lenže ja nie som z TT ja tam dochádzam aj do školy, ale mám to blízko. Keby u nás na dedine boli cesty kde sa dá jazdiť tak by som to aspon skúša ale tu sa to nedá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
pretoze skating a aj biking sa vzdy robia lepsie s viacerymi ludmi a hlavne ak je v tej skupine niekto, kto ti moze poradit a pomoct.. takze rozhodne suhlasim so zalozenim fora a prajem nech sa ti podari niekoho najst, inak v TT poznam skaterov ale neviem ako su na tom s casom, kedze chodia na vysky :S
Poznám iba jazdiť na HT nemyslel si niečo iné?
Ale je pravda že s niekym to je lepšie a čo sa týka biku, i bezpečnejšie.
(jazdím dh)
@filus hardtail je pevná zadná kostra.
bratranec tiez jazdi celkom dobre a uspesne dh, jazdis za nejaky team ?
Jazdím sám za seba, nechodím ani sa súťaže. Nemám dostatok času aby som mohol poriadne trénovať. Ale ak bude čas tak pôjdem
@n0win0u poznám
a k teme: naučiš sa aj sam, len musiš skušať, ale je pravda že v partii to ide lepšie