napiču. ale kríza u nás žiadna nieje, to iba médiá nezamestnanosť za zvýšila o 1% čo prakticky nič neznamená. malé a dravé spoločnosti síce nemajú čo žrať, ale nevadí...
Pokiaľ by ľudia chápali systém.... už by asi nič nefungovalo. Slovensko možno prirovnať k prostému divákovi v hľadisku, ktorý pochopí, upraví a posunie ďalej v rámci možností a vlastných záujmov.
je tu kriza ale nie taka velka ako napr.v madarsku alebo niekde inde ale aj tu je to citit ze tu je kriza.mislim ze este potrva tento rok a buduci rok sa to uz bude zlepsovat.samozrejme kym dovtedy nepride neaka vzbura.
Tak príchod eura bola asi najlepšia volba čo sa nam mohlo stať, polská a madarska mena sa znehodnotila cca. o 50% čo je brutal, česko tiež žiadna sláva. Tým pádom že sme otvorená ekonomika a nechceme si to možno priznať tak sme viazaný na firmy zo zahraničia (import/export), krachuju automobilky (gm a spol.) a kolko Slovenských firiem robí svetlá, sedačky pre tieto firmy......a všetko padne. Čudujem sa "ujom" vo vláde prečo stále podporujú upadajúce firmy namiesto toho aby ich nechali padnuť a podporili tie ktorým sa darí aj bude dariť. Šrotovne? podla mna výsmech, ludia ktorý platia dane takto prispeli pár občanom aby si kúpili nove auto, síce to podla mna malo jednu výhodu a to že sa ludia zbavili starých vrakov. Ekonomicke vyhliadky niesu ružové HDP, retail sales a ine indikátory ukazujú úpadok celej Europy. Môj názor - ludia si zvykli na vysoký štandard a zleniveli a vláda im donekonečna nemohla ulahčovať prácu a zlepšovať soc. situáciu.Ludia sa stali otrokmi bánk, creditka, kontrokorent aka dobra vec ale tým pádom má človek určite závezky a čo sa stane ked tie závezky nesplní? . Komunizmus - vláda prikazovala, Demokracia - banky kážu, aký je v tom rozdiel? Modlime sa nech nepadne bankový sektor lebo potom sa neda predpokladať už nič a vačšina znás si asi vie predstaviť kam by to viedlo. Môj odhad, kríza skonči tak 2018-2020. Zatial to nieje také zlé, ale paradoxné je čim je vačšia chudoba tým viac sa darí stávkovým spoločnostiam a predajcom lacného alkoholu. Inteligencia vítazi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
každopádne, ak človek chce stály biznis tak by mal byť:
1. hrobár
2. výrobca náhrobných kameňov akurát v týchto dvoch bodoch si nemôže pripíjať "na kšefty"
3. doktor
4. kurwa/bordelmama
5. smuggler
6. krčmár
7. dealer
toto je list najlepších biznisov do krízy aj nekrízy.
hrobár hmm už aj v tomto je silná konkurencia
doktor - pokial niesi dobrý v tom čo robíš tak budeš len obyčajny "brkač" v nemocnici
kurwa/bordelmama - najstaršie remeslo ktoré bolo a vždy bude...ale tam by som skôr podotkol že kurwa neni bars dobrý kšeft, pasák to ma lepšie
krčmár - jasná volba + automaty
dealer - príliš krátka životnosť a vela problemov
čo takto politik? občas si poza búčky niečo odkrojíš a nikomu to chýbať nebude