Minulý týždeň som bola s kamarátom vonku a on sa pohádal s jedným chlapcom a pobili sa. Keď prišli policajti tak sa ma pýtali, že čo sa stalo a pýtali si môj občiansky. Teraz je ten kamarát v nemocnici a chce podať trestné oznámenie a keďže ja jediná som
Prídeš tam povedia ti, že musíš hovoriť pravdu inak môžeš byť stíhaná za klamstvo povieš čo si videla a pôjdeš fakt to nič nie je ja som sa tiež strašne bála, plakala som, nechcela som tam ísť a nakoniec také nič
@leilynka ak je to kamarat tak vypovedaj tak aby nemal problemy a este aj njeco vysudil.
na policii nemusis hovorit vzdy uplnu prawdu-dolezite je aby si nemenila vypoved,proste si dopredu vymysli co chces povedat aby si pomohla kamosovi a trvaj ZA KAZDYCH OKLNOSTI natom ze to bolo tak ako si povedala...
idealne by bolo dohodnut sa aj s nim aby ste netvrdili kazdy njeco ine
Tak odporúčm Ti hovoriť pravdu,. Ak začneš vymýšľať, policajti nie sú tak tupí, aby to nepostrehli, zvlášť na kriminálke sú bystrí ľudia.
Na súd sa priprav. Snaž sa už predtým si dobre rozpamätať udalosti. Očakávaj tzv. trojvýsluch. Pýtať sa bude ako prvý sudca spýta sa všeobecné otázky. Potom sa bude pýtať predvoláva teľ /obhájca žalobca, podľa toho, kto ťa predvolá/ a nakoniec sa duševne priprav na krížový výsluch. To jest bude sa pýtať strana, ktorá ťa nepredvolala a tá sa bude snažiť ťa zmiasť, aby bránili svojho klienta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale asi sa ťa budú pýtať na priebeh, kto to vyprovokoval a tak
na policii nemusis hovorit vzdy uplnu prawdu-dolezite je aby si nemenila vypoved,proste si dopredu vymysli co chces povedat aby si pomohla kamosovi a trvaj ZA KAZDYCH OKLNOSTI natom ze to bolo tak ako si povedala...
idealne by bolo dohodnut sa aj s nim aby ste netvrdili kazdy njeco ine
Na súd sa priprav. Snaž sa už predtým si dobre rozpamätať udalosti. Očakávaj tzv. trojvýsluch. Pýtať sa bude ako prvý sudca spýta sa všeobecné otázky. Potom sa bude pýtať predvoláva teľ /obhájca žalobca, podľa toho, kto ťa predvolá/ a nakoniec sa duševne priprav na krížový výsluch. To jest bude sa pýtať strana, ktorá ťa nepredvolala a tá sa bude snažiť ťa zmiasť, aby bránili svojho klienta