my v tomto problem nemame...aj tak je vacsina jeho sms odo mna a naopak ale nemam problem dat mu telefon a ja si ten jeho sem tam tiez pozrem a co sa tyka mailov je to presne to iste
my sa skor tak podpichujeme ked napriklad som za pc a a on pride a mam tam otvorenu postu od kamarata
myslim ze mame vo vztahu dost jasno na to aby sme vedeli ze sa pri citani nic strasne nedozvieme
Ja mám nato rovnaký názor pokiaľ je to už normálny vážny vzťah, nie že začneme spolu chodiť tak mi daj všetky tvoje prístupy a heslá ... podľa mňa zvedavosť je základná ľudská vlastnosť a človek chce vedieť čo sa deje s ľudmi na ktorých mu záleží
Nemala by som v tých SMS-kách a mailoch nič čo by som vyslovene chcela skrývať (pokiaľ by som nevybavovala niečo, čím by som ho chcela prekvapiť) ale vadilo by mi to... Potrebujem mať pocit súkromia a toho, že mi dôveruje.
Je to o vzajomnej dovere. Takze v ziadnom priapade nema moja polovicka co hladat v mojom telefone, mailoch ani nikde. Kazdy ma pravo na sukromie... tak ja ako aj ona..
No way! Keď som chcela, aby si niečo moji ex prečítali, väčšinou som im pod nos strčila mobil v záchvate smiechu, nech si tú blbosť prečítajú aj oni Keď niekomu ale príde v mojej blízkosti esemeska, vždy zo mňa reflexne vyletí ,,Kto ti píše?" a odpoveď už neregistrujem (preto mi raz ex z recesie odpovedal ,,Kamoška, že chce sex" a sledoval, ako sa aj naďalej točím na stoličke a spievam si )...
Aby sa podozvedal veci, ktoré sa ho netýkajú? Všetko čo chcem mu poviem (a veruže je toho naozaj dosť), predsa aj ja som len človek a súkromie potrebujem.
v mojich smskach by nasiel akurat tak svoje a dohadovacky s kamoskami kedy sa stretneme ale kebyze zistim ze mi to cita asi by som sa dost vyrazne nasrala. s dovolenim ok ale bez dovolenia by som mu na telefon ani nesiahla
Keďže skoro všetky sms a maily mám do priateľa, hrabať sa mi v telefóne pre neho nemá výnam. maximálne by sa dočítal o našich strašne odveci debatkách s kamoškou o ktorých mu aj tak väčšinou hovorím A on to vie, preto nemá potrebu to robiť.
Len raz, sa mi pohrabal v mobile a to som sedela vedla neho a dovolila som mu to.
A tak isto aj na druhej strane. viem, že väčšinu sms má odomňa a tie ostatné ma nezaujímajú. Aj tak, keď mu zas bývala vypisuje kaleráby, povie mi o tom.
preto to nepovažujem za nutné tam, kde je dôvera a úprimnosť.
nemyslim si ,ze by bolo vhodne ukazovat svoje maily a smsky priatelovi ,nie preto ,ze by tam bolo nieco ,co by nemal vidiet ,ale kazdy ma mat pravo na iste sukromie .....cize jednoznacne nie !
neviem ja nemam pocit ze by mi tym nejak narusal sukromie...
a dokonca ja viem jeho heslo na istu stranku a on moje a co...
neviem no ja si svoje sukromie chranim pred cudzimi ludmi ktorych nic do mna neni ale svojho frajera a najlepsieho kamarata v jednom za cudzieho nepovazujem
Nechápem z akého dôvodu by mi moja polovička mala čítať SMS aj keď by sa veľa nedočítala lebo mám väčšinu SMS typu že som uhradil faktúru ale aj tak vzťah je predsa o DôVERE a nie o KONTROLE jeden druhého tak by to asi nefungovalo keby som partnerke narúšal súkromie. A žiarlivky tak tie sú choré aj keď čítajú a nič nenájdu. Takým ženám a mužom sa odporúčam liečiť na psychiatrií lebo žiarlivosť je fajn ale iba do určitej miery ale nie chorobná žiarlivosť.
som proti tomu aby sme si navzajom citali sms alebo e-maliy, ale ak by ma o to partnerka poziadala nemal by som problem jej ich ukazat, ale nie ze poza moj chrbat ich bude citat
mne to nevadí, nemám čo skrývať, ale skor ide o doveru.. mojmu pritelovi je to šuma-fuk a nema dovod pozerat moj mobil, max ked mu poviem aby mi v sms-kach vyhaldal nejaku konkretnu spravu..
a tak isto maily.. niekto z toho moze byt paranoidny a ako napisala @buterfly moze to narobit neplechu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ale ak mám byť spravodlivá, tak by som súhlasila, pretože vo vzťahu by nemali byť tajnosti.
my sa skor tak podpichujeme ked napriklad som za pc a a on pride a mam tam otvorenu postu od kamarata
myslim ze mame vo vztahu dost jasno na to aby sme vedeli ze sa pri citani nic strasne nedozvieme
takisto u mňa
pravidelne nie, to je preverovanie, ale zase skrývať si otvorené maily je práveže čudné
zase zažila som aj druhý extrém, neustále preverovanie a (neodôvodnenú) žiarlivosť v inom vzťahu, takže môžem aj porovnávať
Strana 2: milujem ťa, verím ti, nemám dôvod hrabať sa v tvojich smskách a emailoch.
Ja mám nato rovnaký názor pokiaľ je to už normálny vážny vzťah, nie že začneme spolu chodiť tak mi daj všetky tvoje prístupy a heslá ... podľa mňa zvedavosť je základná ľudská vlastnosť a človek chce vedieť čo sa deje s ľudmi na ktorých mu záleží
čiže kto chce, jeho vec.
ja osobne?
som urobil tú chybu že som bývalej kedysi dal svoje heslo na birdz, a myslím že znova podobnú chybu neurobím.
A ja jemu... myslím že keby som mu ich čítala už spolu nie sme aspoň dva roky
No vlastne raz sa mi to stalo a mal som dosť
Nevadilo,ale asi by som sa trochu blbo cítila keby som sa mu rýpala v mobile.
Ale keby mi vezme môj mobil a povie že sa ide kuknúť kto mi píše,nech sa páči.
Len raz, sa mi pohrabal v mobile a to som sedela vedla neho a dovolila som mu to.
A tak isto aj na druhej strane. viem, že väčšinu sms má odomňa a tie ostatné ma nezaujímajú. Aj tak, keď mu zas bývala vypisuje kaleráby, povie mi o tom.
preto to nepovažujem za nutné tam, kde je dôvera a úprimnosť.
a dokonca ja viem jeho heslo na istu stranku a on moje a co...
neviem no ja si svoje sukromie chranim pred cudzimi ludmi ktorych nic do mna neni ale svojho frajera a najlepsieho kamarata v jednom za cudzieho nepovazujem
mne to nevadí, nemám čo skrývať, ale skor ide o doveru.. mojmu pritelovi je to šuma-fuk a nema dovod pozerat moj mobil, max ked mu poviem aby mi v sms-kach vyhaldal nejaku konkretnu spravu..
a tak isto maily.. niekto z toho moze byt paranoidny a ako napisala @buterfly moze to narobit neplechu