niečo na tom bude, ale ako tak vidím, nikto nie je až taká sviňa. Lebo na SVK by boli všade úspešní ľudia.
Ale čo je úspech?
Pre niekoho sú to prachy.
Preniekoho je to, že sa ráno zobudí.
Dpc....definuj slovo sviňa?? wtf??? .... bože .,,,,, ta akože vážne bez slov... ale aj to meno, ktoré tá holka vlastne má o nej vela vypovedá... bože...
v žiadnom prípade nie, toto zvyknú hovoriť neschopní ľudia, ktorí si myslia, že všetci úspešnejší sú úspešní len kvôli tomu, že sú morálne horší ako oni
a mať sa dobre vďaka ubližovaniu ludom dokáže len psychopat
Suhlasim, vlastne nutne nemusis, pokial nemas bohateho tatka, alebo niesi zrovna genius, ktory vynajde nieco po com svet tuzi. Sam sa toho drzim, som svina a mam sa dobre.
skor musi byt clovek v pohode, neriesit kazdu blbost. poznam ludi, co su svine ale ze by sa mali dobre, tak praveze skor nie...skor ochotny, dobry a pracovity clovek sa ma lepsie.a neznasam ludi, co vykrikuju toto heslo, akoby tym sami boli lepsi. pritom su castokrat hrozne otravni a nic poriadne nevedia.
To je blbosť, v prvom rade sa treba k ostatným chovať tak, ako chceme aby sa oni chovali k nám. Akokoľvek sa chováme ku svojmu okoliu, presne tak sa nám to vráti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale čo je úspech?
Pre niekoho sú to prachy.
Preniekoho je to, že sa ráno zobudí.
Ako inak by som to mala vedieť ? O_o
a mať sa dobre vďaka ubližovaniu ludom dokáže len psychopat
Quíííí!