mám ich už v prdeli niesu bojovníkmi proti rasizmu ale vydrbanci,ktorý na tom len zarábajú....nemôžu sa predsa zastávať cigánov,ktorých videli maximálne v televízii alebo na obrázku to ide proti logike...hold doba je zlá každý hľadá spôsob ako sa zabezpečiť
veru, banda rozmaznaných bratislavských detí, čo doluje na treťom sektore! skurvení feťáci, len sa stretávajú v tom subclube a spoločne tam všetci fetujú! fuj fuj fuj, ako vóbec móžu existuvat, že...
deti, nie všetko, čo sa dočítate na prop.sk alebo beo.sk je pravda. ja viem, že to môže raniť vaše city, ale pomaly začínajte vstrebávať tento fakt....
@otvorenekno ty si tiež dobre mechom uderená si môžeš dať preč svoje peace, love& empathy cssko akurát tak s hentaký názorom. teraz napíšeš toto a večer budeš niekde kričať, aký bol bob pán. zobuď sa
co sa tyka monitorovania cinnosti neonacistov ano,co sa tyka ich stavania neprisbosobivych ciganov na piedestal nedotknutelnosti nie,vsetkych by som ich vystahoval aspon na mesiac na Lunik nech nam ukazu integraciu v praxi
Keby sa sústredili trebárs len na vzdelávaciu činnosť, propagáciu a dáke právne poradenstvo, tak pohoda.. Len začali presadzovať "protiextrémistické" zákony, na základe ktorých sú ako extrémisti evidovaní vedľa terčov aj militantní antifašisti, anarchisti, komunisti, radikálni ekológovia a antispecisisti a tak podobne.. To vedie iba k spoločnosti v ktorej každý, kto nesúhlasí s celkovou koncepciou je označený za extrémistu (ble)
A problém neonacizmu a rasizmu sa tiež zákazmi a podobne vyriešiť nedá, vezmime si trebárs tie zákazy symbolov, keby náckovia behali pošití hákovcami a hromadne by pravou rukou ukazovali koľko snehu v zime napadlo (ako v Amerike, tam to zakázané nie je), tak by každý vedel čo sú zač, nie ako teraz na pochodoch náckov, dav normálnych v čiernom oblečených týpkov s čiernymi vlajkami kopírujúcich symboliku antifašistov.. Srandy kopec tiež je keď nácek s normálnymi vlasmi s fidelkou a arafatkou zmláti trebárs Trojan, Oi, SHARP alebo RASH skinheada a nikto naňho vďaka výzoru nepovie že je nácek.. Alebo aj zákazy politických subjektov, v Česku bolo hádam každému jasné že aj keď sa zakáže DS, tak jej členovia dávno mali v šuflíku podklady na vytvorenie novej partaje.. SP-NS u nás detto..
@lola8 ale najlepsie bolo ze ta pravnicka si obhajovala tych svojich a bolo to viac nez zaujate a aby ukazala aky su ti nasi konkretni spoluobcania neskodni a dobri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
btw o chvilku sem nabehne transplantovana a ked pre nic ine, bude mi nadavat aspon pre pravopis
deti, nie všetko, čo sa dočítate na prop.sk alebo beo.sk je pravda. ja viem, že to môže raniť vaše city, ale pomaly začínajte vstrebávať tento fakt....
A problém neonacizmu a rasizmu sa tiež zákazmi a podobne vyriešiť nedá, vezmime si trebárs tie zákazy symbolov, keby náckovia behali pošití hákovcami a hromadne by pravou rukou ukazovali koľko snehu v zime napadlo (ako v Amerike, tam to zakázané nie je), tak by každý vedel čo sú zač, nie ako teraz na pochodoch náckov, dav normálnych v čiernom oblečených týpkov s čiernymi vlajkami kopírujúcich symboliku antifašistov.. Srandy kopec tiež je keď nácek s normálnymi vlasmi s fidelkou a arafatkou zmláti trebárs Trojan, Oi, SHARP alebo RASH skinheada a nikto naňho vďaka výzoru nepovie že je nácek.. Alebo aj zákazy politických subjektov, v Česku bolo hádam každému jasné že aj keď sa zakáže DS, tak jej členovia dávno mali v šuflíku podklady na vytvorenie novej partaje.. SP-NS u nás detto..