ktorý chlap vie, aká bolesť je porodiť dieťa? aká otrava je menštruovať? a okrem toho, nelogickosť toho obrázku vyplýva už len z toho, že ženy sú všeobecne slabšie, a tým pádom je pre ne väčšina vecí ťažšie zvládnuteľných.
No tu ide skôr o to, že žena nemusí robiť nič aby získala chlapa, prácu, pozornosť... stačí keď niekomu dá (if you know what i mean) a má po problémoch
@mm47 ano, ale je to bolesť porovnateľná s tým keď ti niekto láme kosti alebo ťa kope do gulí, tak si nechaj kopať 3 hodiny do gulí a potom sa môžme baviť
A ano, znášať menštruujúcu ženu je hrozné, zatiaľ ešte žijem v jednom dome so svojou drahou mamičkou, a to by som každý mesiac najradšej skočila von oknom keď ju mám počúvať
a okrem toho, aj krámy vedia bolieť, niekedy dokonca až tak, že z toho zvraciaš, a celý deň si totálne mimo (samozrejme, sú aj šťastlivky, ktoré ani nevedia že ich majú !
@mm47 a vieš aké je to zažívať krámy? hovorím o tom znáčaní.... ja vtedy nedokážem vystáť samú seba, mám na seba zlosť za to ako sa správam...
za ďalšie...tak apr hodin v bolesti....a potom starať sa o dieťa? rozhodovať sa že či sa budem snim hrať a vychovávať alebo budem dreť ako kon aby som nás uživila, ak si chlapisko povie že ho decko a ja prestali baviť a odíde preč platiac 50e mesačne?
a teraz nájdi si práciu s dieťaťom... všade sú plnky a radšej zoberú slobodnú ako mamičku s dieťaťom... navyše, tu kje to ešte tak že ženská an tej istej pozícií zarobí menej ako muž....
a v čom to máme lahšie? v tom že ak nahodou chceme ísť do zahraničia a nevyzeráme ako škatule tak to aby sme si radšej dali pás cudnosti a do každej kabelky kaser?
je jednoduchšie ísť sama po ulici a utekať pred úchylákmi?
skôr naopak .. ale je to asi individuálne, nezávisí to až tak od pohlavia
vždy som ale chcela byť radšej chlapec. sa mi zdá, že muži majú menej komplikovanejšiu povahu, aj keď nedá sa to výlučne brať pre všetkých mužov, ale vo väčšine prípadov mi radšej vyhovujú chlapi po tej povahovej stránke
podla toho v com....v hladani chlapa to maju neporovnatelne lahsie, dalej zena ak je aspon priemerne pekna, tak je v kuse obletovana, obskakovana a nemusi pre to robit nic, iba sa priblbo usmievat a chodit "zensky" oblecena a nalicena....ale zase v praci to maju tazsie....a najhorsie na tom je pre ne, ze ak su starsie, tak im vsetky vyhody zmiznu, a potom tu mame 40-nicky, ktore hladaju gentlemanov, "zrelych" muzov a pod.a nadavaju na chlapov, ale jedina zmena je ta, ze ti chlapi boli vzdy rovnaki, co im nevadilo ak boli obletovane, ale len co ich prestali obskakovat, lebo uz im "vyprchala krasa", sa menia na feministky....keby som to mal zhrnut: do 30 je lepsie byt zenou, po 30 muzom
@mm47 že aké je to pre vás znášať ženu?? @33 pre nás to znamená raz mesačne skutočne obrovské bolesti (pre väčšinu si myslím)..
A väčšina chalanov v našej triede uznala, že je ťažšie byť ženou, keďže sme na túto tému diskutovali a každý prečítal svoj diskusný príspevok
Tehotenstvo je veľká zodpovednosť, z biologických predispozícií to má žena jednoznačne ťažšie. Musí sii dávať pozor na to čo pije, nemôže fajčiť, zatiaľ čo muž sa obmedzovať nemusí, žena musí to dieťa potom kojiť a samozrejme náročný pôrod, ktorý žena psychicky prežíva silnejšie ako jej partner. Čiže z fyzického hľadiska ak hodnotíme človeka ako biologickú bytosť, ženy to majú náročnejšie,
A to ani nehovorím o tom, že v súčasnej dobe by bolo faux pas keby žena prišla na kúpalisko s neoholenými nohami a poazuchami ale pri chalanovi je to jedno, žena sa musí malovať a starať sa o seba niekoľkonásobne viac, musí si dávať skôr budíček a tak ďalej, nosiť opätky ktoré sú veľmi nezdravé aj pre chrbticu atď.
Vlastne nesúhlasím. Nejde o to, či si ženy, či si muž. Aj žena môže mať ťažký život, rovnako ako aj nie. Záleží to od samotného človeka, čo si za toho života prežije a čím si prejde.
zvycajne respektujem nazory inych ludi,ale na teba proste nemozem nereagovat..tvoje nazory mi pridu uplne mimo reality a este to aj hras na inteligenta...ale vidim ze nie som sama co si to mysli
@lenkaska1 ty MUSÍŠ nosiť opätky a maľovať sa? kto ťa núti? ja poznám veľa dievčat v mojom veku, čo opätky nemali nikdy, maximálne tak na stužkovej a pod. a makeup používajú len minimálne alebo nikdy... a keď sa tak dnes pozriem okolo seba, tak väčšina chlapov chodí do posilky a podobne a koľko z nich si holí nohy a skoro všetky časti tela ale to nie je o tom, čo MUSÍŠ... to je o tom, že sa CHCEŠ páčiť a to je na oboch stranách rovnaké... a keď sme už pri tej téme - zaujať opačné pohlavie, tak to tu už niekto hore vysvetlil... v tomto to majú ženy určite ľahšie, si myslím
@candy36 súhlasím že obrázok je blbosť, ale ktorá baba vie aké je dostať kopanec do gulý !? nevravím že rodenie nebolí, ani to nikdy nebudem vedieť posúdiť, ale ty tak isto nevieš ako to boli dostať do vajec chápeš ??
@johnypaprikas dokáže, ale môžeš ju vnímať inak, než aká naozaj je
to je ako napr. vidíš žltozelený predmet, a keď sa spýtaš 3 ľudí aký je tak jeden povie, že žltý, druhý že zelený, a tretí že niečo medzi tým proste, žiadni 2 ľudia necítia určitý vnem (či už zrakový, hmatový, sluchový, whatever) rovnako rovnako aj bolesť cítime každý inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
kazdopadne sa k tomu vyjadrovat je rovnako subjektivne ako ked zeny pytaju rovnopravnost, ktora nikdy nemoze nastat. Hoci by som jej aj bol rad
Dzizs -.-
a mimochodm panske rite su dnes v mode, s skôr by som povedala že aj viac v kurze, vagína je už moc veeľký mainstream
A vies ake je znasat zenu v kramoch?
Pre zeny kedze ste slabsie nie je vsetko tazsie , lebo mate nas
K teme ano zeny to maju o nieco lahsie aj ked zarabaju o nieco menej.
ja som vždy chcela byť chlapec
A ano, znášať menštruujúcu ženu je hrozné, zatiaľ ešte žijem v jednom dome so svojou drahou mamičkou, a to by som každý mesiac najradšej skočila von oknom keď ju mám počúvať
a okrem toho, aj krámy vedia bolieť, niekedy dokonca až tak, že z toho zvraciaš, a celý deň si totálne mimo (samozrejme, sú aj šťastlivky, ktoré ani nevedia že ich majú !
za ďalšie...tak apr hodin v bolesti....a potom starať sa o dieťa? rozhodovať sa že či sa budem snim hrať a vychovávať alebo budem dreť ako kon aby som nás uživila, ak si chlapisko povie že ho decko a ja prestali baviť a odíde preč platiac 50e mesačne?
a teraz nájdi si práciu s dieťaťom... všade sú plnky a radšej zoberú slobodnú ako mamičku s dieťaťom... navyše, tu kje to ešte tak že ženská an tej istej pozícií zarobí menej ako muž....
a v čom to máme lahšie? v tom že ak nahodou chceme ísť do zahraničia a nevyzeráme ako škatule tak to aby sme si radšej dali pás cudnosti a do každej kabelky kaser?
je jednoduchšie ísť sama po ulici a utekať pred úchylákmi?
vždy som ale chcela byť radšej chlapec. sa mi zdá, že muži majú menej komplikovanejšiu povahu, aj keď nedá sa to výlučne brať pre všetkých mužov, ale vo väčšine prípadov mi radšej vyhovujú chlapi po tej povahovej stránke
myslim ze nespacha samovrazdu teraz
Cele toto co pises je proste o decku , to ako keby som ja napisal ze chlap na vozicku , v com to ma lahke?
Co ked je ta zena nezadana a bez akychkolvek zavazkov?
V com to ma lahsie muz?
A aj mna moze niekto zabit v noci na ulici...
Keby som citil len tu bolest a nemalo by to nasledne zranenia tak aj 3 hodiny sa premozem a vydrzim.
@flysser a čo keď nemôže dať ? preboha.. fakt stupídne.
A väčšina chalanov v našej triede uznala, že je ťažšie byť ženou, keďže sme na túto tému diskutovali a každý prečítal svoj diskusný príspevok
Tehotenstvo je veľká zodpovednosť, z biologických predispozícií to má žena jednoznačne ťažšie. Musí sii dávať pozor na to čo pije, nemôže fajčiť, zatiaľ čo muž sa obmedzovať nemusí, žena musí to dieťa potom kojiť a samozrejme náročný pôrod, ktorý žena psychicky prežíva silnejšie ako jej partner. Čiže z fyzického hľadiska ak hodnotíme človeka ako biologickú bytosť, ženy to majú náročnejšie,
A to ani nehovorím o tom, že v súčasnej dobe by bolo faux pas keby žena prišla na kúpalisko s neoholenými nohami a poazuchami ale pri chalanovi je to jedno, žena sa musí malovať a starať sa o seba niekoľkonásobne viac, musí si dávať skôr budíček a tak ďalej, nosiť opätky ktoré sú veľmi nezdravé aj pre chrbticu atď.
to je ako napr. vidíš žltozelený predmet, a keď sa spýtaš 3 ľudí aký je tak jeden povie, že žltý, druhý že zelený, a tretí že niečo medzi tým proste, žiadni 2 ľudia necítia určitý vnem (či už zrakový, hmatový, sluchový, whatever) rovnako rovnako aj bolesť cítime každý inak