je to diskutabolné z istej časti trošku súhlasím, ale ako človeka ho neuznávam, lebo človek, ktorý toto otvorene povie do kamery nie je kompletný (pozdravujem Janka S.)
hej, trošku rasistické, to určite.. je diskutabilné čo? to, že chce odoprieť práva ľuďom len za to, že sa narodia? a s kokotmi ako je on, s tými čo? tým odoprieme drogy, alkohol a do hlavy im nalejeme rozum bez ovsenú kašu?
@matheusko ale ako si si vsimol zakladatel cita len co mu vyhovuje
a pisal som to vseobecne k problematike romov je to narodnost? rasa? choroba?
je to len blbe pomenovanie
preco bezdomovcom nikto nepovie ze su cigani ? su su presne rovni stymi v osadach... s tym rozdielom ze bezdomovec nema ani tolko inteligencie aby si niekde postavil tu chatrc
@freedomko to ako keby si sa spytal podla coho priradis cloveka ze je arab,tak asi ze ma nejake charakteristicke znaky,telesne aj charakterove ci podla teba su vsetci ludia rovnaky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
och.
cigan moze byt kludne aj @husky ( prepac musel som ) pripadne ktokolvek tu
ako chcete urcovat kto je cigan a kto nie ? farbou pleti ? bydliskom?
Preto ich nevedia scitat . . . kolko ich vlastne je.
a pisal som to vseobecne k problematike romov je to narodnost? rasa? choroba?
je to len blbe pomenovanie
preco bezdomovcom nikto nepovie ze su cigani ? su su presne rovni stymi v osadach... s tym rozdielom ze bezdomovec nema ani tolko inteligencie aby si niekde postavil tu chatrc
a keď je niekto vychovávaný zle, tak tiež za to nemôže....
takže fakt neviem