ja viem trapna tema ale nic lepsie ma nenapadlo xD....podla mna nie je nic krajsie ako sa pozerat v noci na oblohu plnu hviezd ....je to neuveritelne romanticke a milujem ked mozem rozoznavat suhvezdia ......ake je to podla vas?
Hej, vzdy som sa rad pozeral vecer na hviezdy. Akurat nikdy som ani za svet nevedel asociovat nejaku skupinu hviezd do suhvezdia Asi mam malu predstavivost.
ja milujem hviezdy a vôbec hviezdnatú noc, je to nádherné, už som si kvôli tomu aj zohnala knižku o hviezdach... a rada sa na ne dívam, občas, keď som smutná pýtam sa ich, čo ďalej... a tiež žiadam, aby mi pomohli... osobne som romantická duša a prechádzka pod hviezdnatym nebom ma vždy rozcíti... sranda, vždy keď som bola takto s nejakým chlapcom a zadívala sa na hviezdy a začala o nich poetizovať, tak som ho na to zbalila... aj keď som koľkokrát ani nechcela, to len tie hviezdy ma rozcítili
ovela lepsie sa pozera ked mas aj dalekohlad a tmavu oblohu ... to ti je potom pecka ... galaxie, hviezdokopy ( gulove/otvorene ) hmloviny ci galakticke kopy .. planety planetky komety .... vesmir je no.1 v mojom hodnotovo-zaujmovom rebricku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale krasne je to