ahoj ja tiez uvazujem nad NewCollege ale doma mam problem si to presadit :-{ neviem preco tatko je hodne proti tomu pricom segra ide na prave spominanu City University mna na sukromnu nechce dat argumentuje tym ze sa tam budem flakat a nic sa neucit lebo je to sukromna a nemozu ma vyhodt...ja argumentujem tym ze vsetci kvalitny profaci odchadzaju zo statnych skol na sukromne koli platom...ach no uvidim kde skoncim dalej mam prihlasku na Ekonomicku fakultu do BA alebo Ekon. fak. UMB v BB...co este hovoris na to ze na NC maju len 3 rocne studium...myslis ze to nieje velky problem ?
@6 to by sa asi tatko cudoval keby vedel ako si sukromne skoly davaju pozor na ludi co kopiruju atp Z nasej skoly uz par ludi vyletelo lebo si nedali povedat a nedodrziavali citacie tak ako sa vyzaduju... prvykrat to bola skor vystraha 0 za pracu/predmet ale ked sa to zopakovalo tak bye bye skola. Povedal by som ze z tohto pohladu je to na sukromnych tazsie kedze ziadne kopirovanie z referatov a inych prac nie je dovolene respektive musi byt odcitovane a pokial odcitues celu pracu tak je jasne ze ti za nu postrhaju body kde sa dalo kedze si ju nepisala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov