tak mne sa tohotoročné summerbahno rudava páčilo a to aj napriek tomu, že som ho celé preležal doma v posteli s opuchnutým krkom ale čo som počul bolo super, takže na ďaľší rok sa tam nachádzam
mna tam asi uz nikto nedostane sak to bolo jak v betleheme - same seno, aj ludia sa tam valali jak ten jezisko, aj kravy tam boli, aj volovia, aj program slaby
nop tento rok mi to "bohužial" nevyšlo, ale čo si pamätám minulý rok tak naozaj prach, bordel, neľudské podmienky... ešteže to vtedy zachránila dobrá hudba a množstvo alkoholu ale tento rok to s tou hudbou nevyzeralo tak ružovo
@7 tak to je mi jasné.. ale neľudskými podmienkami som myslel skôr to že 2x za deň došla cisterna z vodou o ktorú sa ľudia doslova trhali, nebolo sa kde schovať pred slnkom a podobne... keď to porovnám s ostatnými festami čo som bol tak o dosť horšie teda... ale zas išiel by som tam ešte zo srandy
tak ale ostatne festivali boli asi aj troska horsie ...a tak neviem co som bola na Topfeste tak tam ani cisterna a myslim ze tam boli este aj trosk ahorsie podmienky.... mna asa to tam nezdalo az tak zle
@10 hej aj u mna to bol jeden z dovodov preco som si vybrala rudavu povodne som chcela ist na ŽAKOVIC open... ale sem islo viacej kamaratov lebo to bolo blizko pri Bratislave..ale ta hudba am vazne enebola az tak dobra... ale na festivale nejde len o hudbu ide aj o ludi s ktorymi tam ste ak ste so super ludmi tak potom nieje problem ani zla hudba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
tak ale ostatne festivali boli asi aj troska horsie ...a tak neviem co som bola na Topfeste tak tam ani cisterna a myslim ze tam boli este aj trosk ahorsie podmienky.... mna asa to tam nezdalo az tak zle
mizerne podmienky a kazdy rok rovnaky program, bol som tam pozret na bicykli i tento rok, takze viem som videl ako to tam vyzeralo.
ale buduci rok pojdem, ved to mam dost blizko