Pamätáte sa ešte na tú hru? Bol to taký pomaranč či čo, čo vkuse niečo žral a malo to cez 100 levelov. Kedysi to bolo na disketách, a tak ma napadlo, či to ešte niekde je.
@alex458 Tu : » tinyurl.com/237s4c... ... ale je to stará 16 bitová aplikácia ... Čiže ak máš 64 bitový OS, tak si musíš stiahnúť nejaký DOS emulátor, aby si to spustila ... Ak máš 32 bitový, tak by ti to malo spustiť v pohode ...
@n0w a minule nas balogh nastastie naucil pisat a posielat maily z terminalu tak uz nie je ani problem ho kontaktovat, staci ovladat imap/smtp protokoly
jasné, supaplex bol to vírus aby si vedela a žral akože matičné dosky a tie nožnice boli ajkože antivír a mám to niekde stiahnuté stále, aj starý princ of persia, super mario bros. ... to sa da hrat vkuse
@tangerina Stiahni si Dosbox a pusti to cez to. Dosbox je program, ktorý ti umožní hrať staré 486 games klasiky aj na súčasných počítačoch a softwaroch...
hej hej.. klasicka hra a tak trochu off topic... si pamatam este ked som bol mensi, jako sme sa s kamaratom hadali kto ma lepsi pentium v pocitaci ja mam pentium , to si slaby ja mam pentium 3!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
treba si zaobstarat putty
tak to je automatika dufam, ako inak by si chcel k mail. klientovi pristupovat O_o
škoda, že som ten DOS emulátor už zmazala z notebooku, sakra