nejaka taka, ktora by mi za jeden den pomohla nazbierat dost penazi na to, aby som zvysok zivota zila bezstarostne. asi nejaka super inteligencia aby som si za jeden den zarobila miliony na burze
este by som mohla povedat ze nieco ako quicksilver aby som mohla vykradnut banku, ale to moc nechcem
Neviem, či sa to ráta ako superschopnosť, ale chcela by som byť upírom. Ale nie takým tým romantickým z Twillightu, ale krutým a chladnokrvným, ako z legiend. A keď len superschopnosť.... Tak asi čítanie myšlienok, ovládanie mysle alebo lietanie.
V jedno seriáli, Misfits, mala jedna černoška schopnosť že keď sa niekoho dotkla tak sa s ňou dotyčný/dotyčná chcela hneď vyspať. No a keďže som mladý muž, chcel by som takú schopnosť tiež
uz od detstva snivam o tom, aby mi niekto vyrobil imaginarnu tabulu, ktoru budem vidiet len ja, a budem mat na nej napisane, o com sa mam s kym rozpravat, teda co presne mam hovorit a taktiez na pisomke aby mi to presne dalo odpovede na zadania...a aspon na jeden den ked to budem fest potrebovat, by sa mi to siklo...
neviditelnosť čo chceš ísť ku všetkým superkočkám z okolia do kúpelne alebo čo ? ... neviditelnosť by sa dala rôzne využiť aj na zbohatnutie teda lepšie povedané krádež penazí... ale to by bolo dosť náročné...
Ale inak by som bral @5
Lietať bez všetkého, len ako by som plávala na oblohe, plachtila s vystretými rukami ako z mojich snov. Vždy ma to veľmi bavilo. A čo by som robila? Skúmala všelijaké pekné miesta z toho nadhľadu a užívala si ten pocit a život.
Alebo teleport, čo tu už bol spomenutý. Som dobrodružná, tak by ma bavilo užívať si nové miesta, krajiny bez straty času medzi presunom, bola by sranda. A keby sa tam niečo stalo, čo mi nevyhovuje, rýchlo by som sa teleportovala inde zas a bolo by po probléme, napr. keby že ma v prírode nejaké divoké zviera naháňa. Alebo by som sa teleportovala na vrch Tatier, či Álp, snívam o tom.
znížiť natalitu/zvýšiť potrebné vzdelanie v rozvojových krajinách a následne prerozdeliť celosvetové bohatstvo aj na tých najnúdznejších...? vlastne ani neviem...?
určite niečo trvalé čím by som za jeden deň spríjemnil aj všetky ostatné, možno naučiť sa pracovať so strachom možno chuť nájsť tú správnu cestu k poznaniu, každý ma vlastne ´superschopnosť´ danú v podobe talentu do vienka odmalička , možno by bolo fajn mať silu objaviť to a vedieť s tým prínosne pracovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
este by som mohla povedat ze nieco ako quicksilver aby som mohla vykradnut banku, ale to moc nechcem
Alebo superschopnost robit v ten den skvele rozhodnutia, ktore mi zabezpecia skvely zivot uz na furt
To by mi stačilo na to, aby som sa zabezpečil.
Ale inak by som bral @5