@mackella jj to viem že má intráky na mlynoch, ale podaktoré sú vraj v katastrofálnom stave...a ako si sa rozhodla pre UK? Pre mňa to je veľmi ťažké, vybrať si školu... :/
Najhoršie intráky má euba. teda... tie pre prvákov. 90% z nich šupnú na dopu, bola som tam u kamošky a fakt by si tam byť nechcela. Nič horšie som ešte nezažila (a to som spala už na kadejakých intrákoch)
Smejem sa, ako sa tu vseci hrabete za managerov a pritom mate problem s vyberom skoly. To, ze tato otazka tu bola v priebehu 3 dni 5x, asi ani netreba spominat, Vy to hladat ajtak nebudete...
Aby som nebol uplne OT, idem na FM UK denne a rozmyslam, ze po prvom semestri prestupim na externe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja som mala druhú volbu strojarinu,takže u mna to až také tažké rozhodovanie nebolo
to ti verím, ja mám 2x podobný odbor čiže manažment....a ono to je fakt ťažk si vybrať tak aby som to potom neutovala..
Vieš čo,mne vraveli že euba je viac taká teoretická a uk je skor taká praktickejšia ..
jaaa idem
heeej to je super ale takí čo ich viac poznám ako teba tak všetci na eubu idú
a @mackella budeme spolužiačky
aa super dalsi človek co poznaam co tam ide
Aby som nebol uplne OT, idem na FM UK denne a rozmyslam, ze po prvom semestri prestupim na externe.
a už ti prišiel list z UK? mne ešte nie, len mi píše na nete že som prijatá
neprišlo nič ešte nikomu čo viem
mne dnes prišlo a idem na UK
supeeer! ja som ani doma nebola dnes,tak neviem či mi dačo prišlo či nie :o idem to očekovať
ak ti to neprišlo dnes tak príde to zajtra a ináč píše sa ta v deň zápisu vstupný test z výpočtovej techniky
wtf DDD
a kedy je zapis?
hej ja som si tiež hovorila ale vraj to nieje nič extra ten test
a ja mám zápis 9.9.
dost tak neskoro to maju
to nevadí ale som rada že som sa rozhodla pre UK ale na začiatku som mala pochybnosti
a intrak mas ako ?
s intrákom ešte neviem že čo jak, musím poslať návratku potom aj žiadosť o intrák a uvidí sa
uz mi prislooo a ja mám 8.9 zapis