Ahojte, kamarát sa mi snažil nainštalovať windows xp do netbooku. Išiel cez F2, a inštalácia neprebehla v poriadku. Keď zapnem netbook, pri načitaní windowsu, sa reštartuje. Keď skúšal inštalovať nanovo, už mu to nešlo, pretože pri výbere miesta inštaláci
neprebehla v poriadku: myslím tým, že sa inštalovalo ale iným spôsobom.. písalo mi tam len to, že inštaluje mys a klávesnicu a pripojenie na internet.. inštaloval z usb
@passko nabootoal ho na usb...zevraj... a ako sa mám zbavit windowsu ked sa ani nenačíta? poprípade vedel by si mi odporucit nejaky iny system, ktory nainstalujem jednoducho cez f2 a usb?
ok neriešte to, len prosím poradte ako sa mám zbavit windowsu bez toho, aby som sa musela dostat priamo na windows.... nejako cez f2 alebo f12.. prosím ja sa do toho nevyznam!!
@wewo praveze hej.. nekto mi to tak radil tady na birdzi. mal som obycajne dvd so subormi windowsu a jeden typek mi radil aby som z teho urobil obraz disku a napalil ako bootovacie CD/DVD.
@syma235 : a preco to instalujete cez F2? nepise tam nahodou ze stlacte F2 ak chcete instalovat niektore ovladace? nestlacaj F2 kym sa spusta instalacia a nainstaluje sa to cele a citajte co pise na obrazovke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov