Žiarlite na svojich súrodencov? lebo ja na sestru zrejme hej no myslím že oprávnene ( jej vždy všetko prejde ona je dokonalá skvele sa učí každí z rodinu ju má rád a má také štastie že všetko vždy dostane nemusí nič preto urobiť ja som podla každého
nežiarlim, už ma to prešlo, ale závidím bratovi staršiemu že sa lepšie učí/učil ale nie, tak ako si to hore popísala to u nás nie je, čiže nežiarlim ani na jedného brata
ale mám pocit, že som čierna ovca, aj keď mi to rodina nedáva najavo, skôr mi už pri pár alkoholvých príležitostiach bolo aj povedané napríklad od tatka, že mi najviac spomedzi všetkých verí, lebo:"ostatní si zo mňa furt len piču robia"... no aj tak mám taký pocit, že neustále niekoho (s)klamem, nie som podľa predstáv a tak...
keď som bola mladšia a narodil sa brat tak som troošku žiarlila, ale to je prirodzené... Teraz sa máme mocne radi :happy: ale tiež som mu vyšliapala cestu, odsrala si post toho zlého dieťaťa a jemu naši dovolia viac, inak ho berú aták, ale si vravím, že nech aspoň on sa má lepšie keď som sa ja nemohla mať
nežiarlim , ale cítim sa ukrátená mám mladšieho brata a jemu všetko prejde , lebo keď bol mladší , som ho ako správna staršia sestra strašila , tak sa chudáčik "tvári že je tyranizovaný" moja babka z neho robi mazla , aj keď on je pritom iny hajzel , ale hrá formu , nemyslím že to je žiarlenie , keďže spolu vychádzame pomimo veľmi dobre
to máte fajn že to máte takto pokial by bola len miláčikom veď dobre len mne proste vadia tie rozdiely ktoré sú fakt vditelné inak je to možno aj preto že som v takom veku no
žiarlila som ako malá na brata lebo je mladší a ja som bola za všetko zodpovedná a jemu sa viac venovali. ale už som z toho vyrastla a on je už tiež dosť velký aby bral zodpovednosť za seba a nie ja zaňho. čiže už sme v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale mám pocit, že som čierna ovca, aj keď mi to rodina nedáva najavo, skôr mi už pri pár alkoholvých príležitostiach bolo aj povedané napríklad od tatka, že mi najviac spomedzi všetkých verí, lebo:"ostatní si zo mňa furt len piču robia"... no aj tak mám taký pocit, že neustále niekoho (s)klamem, nie som podľa predstáv a tak...
ale naši ma neako nechápali necítila som sa tam šťastná tak som odišla.