Zaujíma ma konkrétny príklad, ale uvítam aj iné postrehy/skúsenosti/názory.
Tvoj súrodenec sa zaľúbil do tvojej veľmi dobrej kamarátky/kamaráta a ty o nej/ňom vieš, že si s tvojím súrodencom povedať dá, ale v rámci jej/jeho chronického zaje*k
podobné sa stalo, keď moja cca 16 ročná kamoška sa zaľúbila do môjho cca 28 ročného brata a tak som jej povedala: "Nebuď piča, môj brat je kokot!" a potom ju to prešlo
a bratovi by som nepovedala nič, lebo sa s ním už asi 15 rokov nerozprávam
Neviem si predstaviť, že by som mala takúto kamarátku, ale ak náhodou áno, tak brata upozorním, že ho chce len pretiahnuť a ju aby sa neopovážila zlomiť mu srdce. Potom by mali moje požehnanie robiť si čo chcú...
no tá deva si ťa troška neváži keď je jej jedno čo si pomyslíš keď ti narovinu povie že sa chce iba zahrať z tvojim bráškom a ešte na to že on je na nu namotaný... na tvojom miestne by som oboch zdrbala! dievča za to že je nemorálna a že nechceš potom smutného bráška a brata zdrbať jednoducho za to že nech na ňu zabudne alebo len pretiahne lebo ho ubiješ
Kedze ma moj brat trvaly vztah, tak by som kamaratke povedal ze jej nasolim picu a uz ma nikdy neuvidi ak by sa o to pokusila... A o bratovi viem ze nie je kokot, takze by neurobil picovinu... Ak by bol brat nezadany doslovne by som mu interpretoval co povedala, jej by som povedal to iste co v prvom pripade...
tak toto keby mi povie aj svätý Anton tak, nielen že by som skončila s ním, ale aj on by skončil na pohotovosti s minimálne rozbitým nosom, vypichnutými očami a odhryznutým uchom... Sestry sú to najlepšie čo mám a žiaden priondený chuj sa k nim nedostane ...
keby ze ide o brata .... tak mu poviem, presne co mi povedala kamoska ... " na jeden mesiac" ... aspon sa bude mat bavit skym jeden mesiac a potom ON SAM JU zahodi do pic**
a keby ze ide o sestru ... tak by som ju jazyk vytrhol ... mozno koli mojej arabskej krvy
No tak ak by mi to oznámil takým to štýlom, tak by mu rovno letela jedna cez papuľu. A sestru by som od takého kreténa odhovorila a držala čo najďalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
takéto sa mi stať nikdy nemôže, i keď...
podobné sa stalo, keď moja cca 16 ročná kamoška sa zaľúbila do môjho cca 28 ročného brata a tak som jej povedala: "Nebuď piča, môj brat je kokot!" a potom ju to prešlo
a bratovi by som nepovedala nič, lebo sa s ním už asi 15 rokov nerozprávam
ehm,kamoska.
surodencovi: chce ta iba ojazdit
kamaratovi: zabudni
a na jeden mudry vyrok z MBCC si pamatas?
ze s cim budu skor ci neskor problemy?
a zensku mozem jebat, ked o tom vie brat, tak sa rozhodne on co chce, resp ci mu to vadi
ale ja to ihneď uvediem na pravú mieru! ako som hovoril, jej to vadiť nebude a ak hej,ta len preto, že jej príde peťo nechutný
aj keď... neviem či by nejaká chcela o 4 roky mladšieho..
... ale aj tak... teraz neviem, aký to má súvis s "vážením si" ?
a keby ze ide o sestru ... tak by som ju jazyk vytrhol ... mozno koli mojej arabskej krvy