Dávate psom surové mäso??? Môj pes neni zvyknutý na surové lebo ja som mu väčšinou varila mäso ale čítala som že dobré je srdce pre psy.... a neviem či mu mám dať surové alebo uvariť
čo sa týka srdiečok pre psíkou sú vážne dobré. Teda havinovi čo mám chutia . Varíme mu to aj ked podla mna to dost smrdi ked sa to varí ale no čo už. Uvar mu to. Surové mäso vôbec nedávame
preco by nebolo zdrave dat psovi surove maso? to nejake dive psy v australii si kazdy vecer zakladaju taborak a opekaju maso? nie co je surove to je prirodne a ked je to maso nevidim dovod preco by to pes nemohol zozrat
@kaylee Vieš, ono je dosť rozdiel medzi divým psom v Austrálií a domácim psom u nás...
Diví psi v Austrálií ani nedostávajú tie vyslovene civilizačné choroby ktorými trpí väčšina dnešných domácich psov...
Alebo sa môžeš surovým mäsom začať kŕmiť ty, veď surové je prírodné a prírodné nemôže byť nezdravé (a pritom kým praveký človek nenašiel oheň, tiež sa kŕmil surovým mäsom... )
@galinka ja maso nebudem dakujem som vegetarianka. co sme mavali psy tak tie to bezne zrali a nikdy im nic nebolo tie psie zradlo original okrem granul videli na obrazku mozno a dozili sa vysokeho veku v plnom zdravi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ani neviem či je zdravé kŕmiť psa surovým mäsom...
Diví psi v Austrálií ani nedostávajú tie vyslovene civilizačné choroby ktorými trpí väčšina dnešných domácich psov...
Alebo sa môžeš surovým mäsom začať kŕmiť ty, veď surové je prírodné a prírodné nemôže byť nezdravé (a pritom kým praveký človek nenašiel oheň, tiež sa kŕmil surovým mäsom... )