MOJI SUSEDIA SU PRISERNY!!VZDY KED VYJDEM Z DVIER ALEBO ODOMIKAM POCUJEM LEN KUKATKO!A VRCHOL JE ZE MOJ PES KTORY ICH NENAVIDY ANI SA MU NECUDUJEM NA NICH šTEKA.POTOM JAK BLBý VYKLOPAVAJU ZE NECH NESTEKA MINULE SOM BOLA TAKA NAHNEVANA ZE SOM SA ICH SPYTA
my byvame v rodinnom dome susedov ani nevidam taze taketo daco nemusim riesit...ale skus robit to iste co oni mozno im dojde ze sa spravaju divne a prestanu
fiiha,no ja neviem vobec jak vypada to kukatko,iba z filmov lebo byvam na dedine,,..
a keby si im ho prelepila alebo take daco,to sa nedaa?
ja mam susedov v pohode,jedna suseda je uz staraa a z druhej strany mame kazdu chvilu nekoho ineho,lebo kazdy kto ten dom kupi ho hned predaa takze asi tak
no aj ja mma ukazkovych susedov. rovno nad mojou izbou ma izbu taky vyrastok a kludne aj o polnoci si zacne pustat nahlas muziku a a dupoce alebo cez den pocujem jak po sebe hulakaju...a byva tam aj taky maly pankhart co im vytapa hajzel a cely bytovka z toho ptm ma...aaa to by bolo nadlho co henty ludia robia..ale strasne proste
a nie nevyberajú ale napr kedže nemáme výťah tak moc s nimi v kontakte nie som a väčšinou sú otočený chrbtom a len sa tak do pol tváre otočia ale proste si ich nevšímam a podla tváre poznám len jediného suseda kt. má fakt vtipnú tvar.. ale smejem sa až ked som doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
alebo išla venčiť psov a ten sused už iba kričal, že šalena, si koňa kúp! a ona šak si aj kúpim!
Pozerajú cez kukátko? Ako s tým vôbec môžeš žiť?
a keby si im ho prelepila alebo take daco,to sa nedaa?
ja mam susedov v pohode,jedna suseda je uz staraa a z druhej strany mame kazdu chvilu nekoho ineho,lebo kazdy kto ten dom kupi ho hned predaa takze asi tak
No susedov sledoval ...
@13 v tom dome strasi alebo co?
!!...
Bývaš v hoteli?
A keď ich zdravíš tak zásadne pozeráš do zeme?
Ale áno, dá sa povedať ...
Tvoj postoj mi pripadá buď ako naštvaný, alebo ako jednoduco depresívny
Ok, dostala si ma
Ale pre úplnosť, tvoji susedia stále vyberajú schránky?
Inak rýpem bežne ... a vlastne rýpem aj teraz, ale to ešte neznamená, že nemá cenu odpovedať Som sa chcel nejako dostať k podstate ...
a nie nevyberajú ale napr kedže nemáme výťah tak moc s nimi v kontakte nie som a väčšinou sú otočený chrbtom a len sa tak do pol tváre otočia ale proste si ich nevšímam a podla tváre poznám len jediného suseda kt. má fakt vtipnú tvar.. ale smejem sa až ked som doma
To ja, aj keď dosť zarytý asociál som ešte rád, že aspoň s niektorými susedmi máme nejaké "vzťahy" ...