mi to pride ze takcyhto stranok je teraz uz mega vela a pomaly kazdy druhy vie ako cvicit co jest atd. Chcelo by to prist zase s niecim co bude o par rokov taky trend ako teraz cvicenie. Zober si zerped 10-20 rokmi cvicilo len zopar vyvolenych a teraz cvici kazdy anal uz
@feklus inak teda čítala/počula som kadečo, ale aby ľuďom vadilo, že je trendom niečo, čo by malo byť normálne (pohyb, cvičenie, starostlivosť o telo, učiť sa sebadisciplíne a tak ďalej) je už fakt strašne moc hipsta
viem čo mám žrať aj bez všetkých prijebaných jedálničkov
pripájam sa k @3 , s tým že cvičenie a starostlivosť o vlastnú telesnú schránku by nemala proste byť braná ako "trend", to je maximálne prijebané.
a to akoze vy mi to jedlo aj zaplatite a pripravite? lebo ak len napisat ze co mam jest a budem si to uz musiet sama pripravovat tak to nie je bohvieco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@feklus bavi ma to, lepsie ako fetovat..to tiez robi kazdy
@grietusha
pripájam sa k @3 , s tým že cvičenie a starostlivosť o vlastnú telesnú schránku by nemala proste byť braná ako "trend", to je maximálne prijebané.