Ale vlastne tu su nejasne definovane podmienky sutaze. Ten vtip musi byt realny, tj. ze si ho niekde pocul/cital alebo si mozes aj sam nejake chujovinu vymysliet?
Príde kovboj do baru, stúplne si na stenu, prejde po strope dole hlavou až na protiľahlú stenu a výde von z baru.
Všetci hostia len hľadia s údivom a otvorenými ústami za ním.
Nato barman hovorí: "Čo sa čudujete? Ani včera nepozdravil :/"
Dobre ešte jeden aj keď je lepší vizuálny ale asi môj najobľúbenejší...
Zajac hovorí medveďovi "medveď prepašuj ma cez hranicu." Medveď na to "ale čosi zajac, to nám neprejde, nájdu ťa." Zajac ho prosíka ďalej "nenájdu, schovám sa ti do vrecka na košeli..." Po dlhšom prehováraní medveď súhlasí, prídu na hranicu a colníci sa ho pýtajú "medveď čo tam máš vo vrecku?" "Nič" "niečo tam určite máš, ukáž" medveď sa ťapne po hrudi po vrecku a vyťahujúc z neho niečo hovorí "nič len fotku zajaca"
Kedze sutaz este neskoncila, tak no...spomenul som si na jeden so strednej skoly:
Brat sa miluje so sestrou a sestra mu hovori:
Jano, ved ty sa milujes lepsie ako otec.
Viem, aj mama mi to hovorila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Čo som vyhrala?
Mne je to jedno.
"Leze leze po železe najde dieru do nej vleze. Čo je to?... Robotí kkt"
Horí tiež...
» www.birdz.sk/tomas/obrazok/t...
Kto?
My traja.
Kto?
Ja s bratom.
Ty máš brata?
Nie, prečo?
ahahahahahaaahahahaha
Príde kovboj do baru, stúplne si na stenu, prejde po strope dole hlavou až na protiľahlú stenu a výde von z baru.
Všetci hostia len hľadia s údivom a otvorenými ústami za ním.
Nato barman hovorí: "Čo sa čudujete? Ani včera nepozdravil :/"
ze...
sused mi zabil macku.
Č: čo si dáte?
Z: šemelezetr kola.
Č: 2 litre čoho?
Lepšie sa to počúva ako číta
Policajt sa pýta " pán vodič pili ste?"
Vodič odpovedá: "nie, iba 10 policajtov, pán Jegermajster"
Zajac hovorí medveďovi "medveď prepašuj ma cez hranicu." Medveď na to "ale čosi zajac, to nám neprejde, nájdu ťa." Zajac ho prosíka ďalej "nenájdu, schovám sa ti do vrecka na košeli..." Po dlhšom prehováraní medveď súhlasí, prídu na hranicu a colníci sa ho pýtajú "medveď čo tam máš vo vrecku?" "Nič" "niečo tam určite máš, ukáž" medveď sa ťapne po hrudi po vrecku a vyťahujúc z neho niečo hovorí "nič len fotku zajaca"
“Hnije mi ruka.”
“Viem, tecie mi tadial oko.”
ale včera som čítala jeden dobrý zlý
Vojdú jelene do banky
Pracovník banky: Čo vy tu robíte?
Jelene: Čo? Veď ručíme
Brat sa miluje so sestrou a sestra mu hovori:
Jano, ved ty sa milujes lepsie ako otec.
Viem, aj mama mi to hovorila.