@ena233 sakra,teraz som v mierne mimo kamoska tam boal akurat dnes a mi povedala,,ze by tam uz asi nikdy nesla,ze tam bolo strasne vela bordelu,sakra neviem sa rozhodnut ci tam ist stanovat alebo nie
jj bol !!! mám to 30min cesty.... sedím si...a kukám pivko vedľa v potúčiku sa chladilo tak som si tam dal flašku aj ja, nech sa ochladí aj mne .... no a keď som si šiel pre pivečko išiel tam aj nejaký pán, čo tam mal tie svoje flasky...no a pretŕčal sa tam celý holý (mohol ma ušetriť tohto pohľadu!) ale inak je tam suprovo..... samozrejme nahé (o)(o) mi nevadia.... škoda, že také nedošli pre to pivko
tá voda tam je tak krásne modrá a asi štyria moji kamaráti si tam rozbili hlavy, ked skákali do vody...A tuším tam bývali nejaké techno párty kedysi :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
paráda je...voda je celkom fajn ale na krajoch je studená....
a je tam brutálne veľa ľudí tak ak chceš dobré miesto musíš si ho chytiť hneď ráno :p