dobre to je, keby to nema tie texty, tak k nim nezabludim, ale polovicu uz som vedela, ale krute to vsetko vidiet naraz , je to prospesne tymto stylom ale kto to pocuva tak uz je uvedomely skor k inym jedincom sa tu ma dostat ktori pocuvaju vselijake sracky
Neviem no...Ľudia sa zvyknú uvedomovať a napravovať svoje chyby ... Možno aj on si niečo uvedomil...Možno že tá jeho zmena k lepšiemu alebo ako by som to nazval je len o peniazoch ale tak to nemôžeme vedieť...Každopádne dôležité sú tie slová v tej hudbe ...
A čo sa týka Revolty tak tam myslím že netreba až tak pochybovať o tom že to myslí vážne a úprimne ..Taktiež si nemôžme byť úúplne istí ale tak u Revolty je to omnoho značnejšie vidieť tú snahu a pod....Už len jeho projekt "SebeRevolta" a rôzne dobročinné akcie ktoré má za sebou ...Ale ako som už vravel ...Ide hlavne o ten text no..
Revoltu môžem a myslím, že to naozaj myslí úprimne, vidí reálne všetku tú špinu čo vo svete panuje a snaží sa ľudom otvárať oči. Čo sa týka Suverena, neviem, neviem z akých pohnútok začal skladať také texty ale proste ten slovenský rap ma absolútne neberie. Celkovo rap nemám rada ale Revolta je pre mňa človek s jasným cieľom a to, že svoje názory prednáša zrovna rapom mi nevadí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Moj nazor je ze by mali ist do roboty a nemas tazke peniaze za nic.
Takýto keketi dojebávajú celý rap... Potom sa nečudujem,že ľudia majú na to názor aký majú...
A čo sa týka Revolty tak tam myslím že netreba až tak pochybovať o tom že to myslí vážne a úprimne ..Taktiež si nemôžme byť úúplne istí ale tak u Revolty je to omnoho značnejšie vidieť tú snahu a pod....Už len jeho projekt "SebeRevolta" a rôzne dobročinné akcie ktoré má za sebou ...Ale ako som už vravel ...Ide hlavne o ten text no..
Zatiaľ vďaka za názory ...