@hawaitypek a to myslíš, že tak otvorene prizná? ..to človek vidi na jej správaní.. keď niečo chce(novú kabelôčku, alebo botičky ) ako sa náhle mení na milú a chápavú ..ale inokedy ..jááj, proste mrcha!
@tomias vidíííš s tou bývalov to vôbec nie je zlý napad a ako sestra neviem posúdiť, či je fešák a dotyčná jeho vyvolená je pekná jedine s kilom omietky na ksichte
@shoesmaniac pretoze ludia by mali byt spolu z lasky,nie koli peniazom..
a ak ani to s tou byvalou nezaberie, tak sa s tym budes musiet zmierit,ale este tesne pred svatbou mu povies: ked zistis co je zac a budes jej mat dost.spomen si ze som ta varovala...
keby ty chodis s nejakym debilkom ktory ta vyuziva ale ty si zamilovana a chces si ho zobrat a tvoj brat by ti dohovaral tiez by si nepocuvala...na niektore veci proste musi prist clovek sam...
aj ked milujes brata nadovsetko na svete, tak sa nemontuj do toho. ked je ona taka svina, tak na to prijde. ty to inak vnimas, on to inak vnima, tak isto by si sa nevysrala na frajira keby ti to on radil
Nevidi to, lebo je zalubeny...aj keby si mu otvorila oci, tazko by sa mu odchadzalo od nej, laska je proste laska (aj ked iba jednostranna)...a takych "suk" ako ona je v dnesnej dobe habadej, len ona je sikovnejsia ako vacsina, a ked ma to svedomie ho manipulovat, aby dostala to, co chce, kludne, ved laska vyprcha, a postupom casu na to pride, takze pripravujte rozvod ... este by bolo fakt dobre povedat nastavajucej, ze mate financne problemy, a ze je u vas v rodine zvykom, ze zena musi sediet denne v kuchyni a byt spravnou gazdinkou
myslis si, ze tvoj brat bude stastny, ked sa s nou rozide?
ako ja nwm vazne, ale toto je vela podla mna, starat sa do cudzich vztahov (aj ked je to brat). on zije svoj zivot. a co ty vies, ked si ju berie za zenu, urcite ju lubi.
a aj ked sa vsetci tvaria, ze svadba je len formalita, dost vela to v ich zivote zmeni.
nestaraj sa do ich vztahu, zbytocne to tebe/jemu/jej prinesie len trapenie sa.
a kedze maju svadbu na spadnutie, z nesvadby by sa tazko dostavali .
suhlasim s @45 minimalne v zmysle, ze pliest sa niekomu na kom nam zalezi do vztahu , nikdy nepomohlo nikomu .. mozno je skutocne taka ako pises, ale mozno mas skresleny pohlad .. fajn, berieme, ze by si hypoteticky dokazala, ze by ju pred svadbou nechal ... myslis si, ze bude stastny? Ze to v nom mozno nezanecha stopy a uz nikdy nebude taky akym bol .. bude sa povedzme vyhybat vaznejsim vztahom a podobne? Toto osobne nemam rada .. ani z velkej lasky k rodine, ani v snahe zachranovat ho .. nemas ziadne pravo rozbijat svojmu bratovi vztah a manzelstvo. Skoda, ze vela ludi nechape, ze mame pravo na svoj zivot a k tomu prisluchajuce omyly (aj fatalne). Ak zisti, ze je jeho manzelka taka aka je /a ubezpecujem ta, ze rokmi by na to prisiel/ , jestvuju rozvody .. bude nasrany, na nu a na seba .. ze sa nechal tahat za nos , ale dostane sa z toho lahsie ako v case pred svadbou, ked je vztah v podstate najruzovejsi .. a jeho pripadna strata najbolestivejsia. Ty ako spravna sestra pri nom skratka stoj, nech sa uz deje co sa ma .. ale nikdy nemanipuluj osudmi ludi a nestavaj sa medzi nich .. ver mi , ze zivot to cloveku vzdy (zial ano, vzdy) vrati .. dvojnasobne a v case, ked to caka a potrebuje najmenej. Pekny den vsetkym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
jediné čo môžem povedať je to že tvoj brat je blbý keď to nevidí a že jej všetko kúpi čo si povie...ja by som to nemohol - proste nie som slepý
alebo je len moc zamilovaný....vtedy mu to nevysvetlíš
podavat denne, niekolko krat
a je tvoj brat pekny,pritazlivy?a ta zlatokopka je pekna?pritazliva? vlastne je aj mudra?
je to pre teba tazke ale toleruj a bud tolerovana.
vzdy je to tak, ze ked niekoho milujes, musis robit ustupky...
Je to jeho zivot, a tak isto je to sikovnost slecny ze dostane to co chce. Co je zle na tom ze jej kupuje veci?
a ak ani to s tou byvalou nezaberie, tak sa s tym budes musiet zmierit,ale este tesne pred svatbou mu povies: ked zistis co je zac a budes jej mat dost.spomen si ze som ta varovala...
Ako nikdy si nedostavala darceky od muza?
určite si do svojho brata zamilovaná
(len tak ma napadlo, lebo aj to sa stáva)
a menovaná ti ho vezme a čo horšie asi sa aj odsťahujú
s tým nič nenarobíš, robiť peklo medzi nimi by bolo z tvoje strany hnusné, budete predsa švagrové
jedine poraď bráchovi ak sa nemusí ženiť, teda nečakajú bábo, nech neponáhľa so svadbou, ono čas veľa vyrieši problémov
tak toto je veľa aj na mňa
uvedomuješ si čo vravíš?
len uvádzam možnosti, ako to môže byť s tebou, kto vie, nepoznám ťa, ale hodinka s tebou by ma priviedla k pravde
veď uvidíme ak dožijeme za takého pol roka .....dávam si to do poznámok, aby som sa ťa na to nezabudol spýtať ako to dopadl
a ďakujem za nápad
A sprav to aj bratovi-pre jeho vlastne dobro.
myslis si, ze tvoj brat bude stastny, ked sa s nou rozide?
ako ja nwm vazne, ale toto je vela podla mna, starat sa do cudzich vztahov (aj ked je to brat). on zije svoj zivot. a co ty vies, ked si ju berie za zenu, urcite ju lubi.
a aj ked sa vsetci tvaria, ze svadba je len formalita, dost vela to v ich zivote zmeni.
nestaraj sa do ich vztahu, zbytocne to tebe/jemu/jej prinesie len trapenie sa.
a kedze maju svadbu na spadnutie, z nesvadby by sa tazko dostavali .
proste tomu daj pokoj a staraj sa o seba.
ty ju nevidis jeho ocami