ceny všetkého sa daju najsť na nete. však spíšeš si zoznam čo všetko chceš na svadbe mať a najdeš si čo to približne stojí. a máš vypočítané.
ale po znamosti viem že taká veľká svadba pre celú rodinu aj známych vyšla zhruba na 9 000 €. ale to bola taká typická obrovská slovenská svadba zo všelijakými klasickými prvkami. a veeela alkoholu...
My sme mali u nas v dome pre cca 40 ľudi to vyšlo na takych 5-6k€. Ratam do toho všetko. Ale da sa aj za polovicu aj za dvojnasobok. Ci chces lososa a najlepsii alkohol a skveleho fotografa. Ja som bol spokojny.
ja dufam ze budem mat svadbu na luke s jednoduchymi satami bielymi vencekom na hlave a kludne aj s cinankami cela taka prijemna atmosfera smiech a tak. juuuuuuu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Je to podobný druh otázky...
ale po znamosti viem že taká veľká svadba pre celú rodinu aj známych vyšla zhruba na 9 000 €. ale to bola taká typická obrovská slovenská svadba zo všelijakými klasickými prvkami. a veeela alkoholu...