a čo tak nejakú špeciálnú pesničku, pri ktorej ste niečo zažili, čo vás automatický spája? ...aspoň si myslím, že by to tak malo byť a nie, že si dakto zyslí, že budeme mať metalicu na svadbe a že budeme na to tancovať...
u mňa to bude asi jediný tanec na svadbe, ktorý absolvujem
som ja jediná žena čo veci okolo svadby absolútne nerieši dopredu?
a aby som odpovedala na tvoju otázku, áno je pekná, otázka je však ako vám to bude sedieť so svadobným tancom tak aby vychádzali kroky. A stále je to lepšie ako my hearth will go on, lebo to má vraj každý.
No sak to sa asi budete musiet dohodnut ak najdes toho frajera ale tak co som si kusok pustil tak vhodne to je hlavne ak si najdes spanielsky rozpravajuceho priatela ale ne no je to celkom vhodne asi
@marjy77
máš pravdu, nerobí a bolo by to nedôstojne a urážajúce majestát samotného Boha....
zle som si prečítal zadanie...
na svadobnej hostine nevidím problém prečo by ju nemohli hrať...
stále ale neviem o čom sa tam spieva...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
u mňa to bude asi jediný tanec na svadbe, ktorý absolvujem
a aby som odpovedala na tvoju otázku, áno je pekná, otázka je však ako vám to bude sedieť so svadobným tancom tak aby vychádzali kroky. A stále je to lepšie ako my hearth will go on, lebo to má vraj každý.
@4 alebo ešte lepšie zuzulienka
Hodí sa už len preto, že sa ti veľmi páči. Bude to tvoja svadba, môžeš kľudne tancovať aj na Highway to Hell ked budeš chcieť.
ináč o čom sa tam vlastne spieva?
máš pravdu, nerobí a bolo by to nedôstojne a urážajúce majestát samotného Boha....
zle som si prečítal zadanie...
na svadobnej hostine nevidím problém prečo by ju nemohli hrať...
stále ale neviem o čom sa tam spieva...
A tak moci zkoumat, co v nich je. Nechej mě vstoupit do tvého života
A říkat ti moje princezna, lítáš ve hvězdách,
Dotkneš se hvězd jako ve snu.
To je cast pesnicky
veľmi krásne, vrelo ti ju odporúčam na tvoj veľký a krásny deň...