Chcem sa spytat vyssich rocnikov, kolko v dnesnej dobe stoji svatba. Nie v kostole, ale predsa aspon pre 100 ludi, ziaden prepych ale normalna klasika. Len aby som mala predstavu...
uuf sto ludi je vazne dost ..no jedna znama teraz chysta svadbu bdue mat okolo 80 hosti cena rata 300 tisic starych korun...takze tak...ale ono zalezi aj svadba kde..lebo v brtaislave ta to asi vide drahsie ako na orave napriklad...si myslim ja osobne
100 ľudí je veľa? Bola som na svadbe kde ich bolo 500
A cena je individuálna (dobre, nie som vyšší ročník no bavia ma takéto somariny). Pre 50 ľudí to je tak 120-150 000 sk...poprípade 200...teda si to daj x2.
@drejka ty to pokladáš za geniálnu vec? ja teda nie
a samozrejme že 100 ľudí sa mi zdá veľa, no keď si to porovnám s 500 ľuďmi v sále, kde sa nedalo ani poriadne tancovať, nič to nie je
čo sa tvojej poslednej narážky týka - nie som zazobanec,bola to typická, veľká dedinská svadba z čoho zrejme vyplýva, že nie som zo zbohatlíckej rodiny
Neviem či si niekedy bývala na dedine no tam to nie je o tom...tam je rodina každý s každým preto tie veľké svadby...ale zrejme si to nevedela, beriem
Možno môj príspevok do tejto diskusie vyznel snobsky (čo ale úmysel nebol). V každom prípade, tvoj druh irónie sa tiež nehodí k titulu "25 ročná mladá žena"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A cena je individuálna (dobre, nie som vyšší ročník no bavia ma takéto somariny). Pre 50 ľudí to je tak 120-150 000 sk...poprípade 200...teda si to daj x2.
a ešte
» www.krasnasvatba.cz/sk/svadobne-roz...
a samozrejme že 100 ľudí sa mi zdá veľa, no keď si to porovnám s 500 ľuďmi v sále, kde sa nedalo ani poriadne tancovať, nič to nie je
čo sa tvojej poslednej narážky týka - nie som zazobanec,bola to typická, veľká dedinská svadba z čoho zrejme vyplýva, že nie som zo zbohatlíckej rodiny
Neviem či si niekedy bývala na dedine no tam to nie je o tom...tam je rodina každý s každým preto tie veľké svadby...ale zrejme si to nevedela, beriem
Možno môj príspevok do tejto diskusie vyznel snobsky (čo ale úmysel nebol). V každom prípade, tvoj druh irónie sa tiež nehodí k titulu "25 ročná mladá žena"