No seruste, existuje nejaký spôsob ako sa zbaviť do 24 hodín svalovej horúčky na nohách aspoň do takej miery aby som bola zajtra schopná sa hýbať v štekloch ? som to trošku prehnala so športovaním včera a nie som schopná ísť ani po schodoch...:/
nie neexistuje, treba cvičiť pravidelne a pomaly si zvyšovať váhy, počet opakovaní a počet sérií ... ani nie v jeden deň sa úplne rozbiť, mysliac si, že si tým nahradíš celý rok, ktorý si necvičila
Strečing pred a po tréningu nepomôže. Poriadnym tréningom vznikajú v svaloch mikrotrhliny, tie sa zapália a vzniká svalová horúčka. Strečing ti s týmto nepomôže. Doba svalovky závisí od schopnosti regenerácie tvojich svalov,od metabolizmu a od výživy. Ale mohla by pomôcť studená sprcha a striedaj teplu vodu so studenou.
treba pred cvičenim aspoň kratku rozcvičku ... a ked maš fakt kruté svalovice tak vyskušaj uplne ľadovú sprchu, mne vždy pomohla alebo nejaké kremy na masaž chladiace » akoapreco.com/ako-liecit-nati...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Tu máš Tipy proti svalovej horúčke.
a poradím, vždy keď došpórtuješ, daj si min. 10 minutový streč... predídeš (alebo obmedzíš) zbytočnú svalovicu