A ako? lebo ruky si nemôžem poriadne ponaťahovať, mám ich také stuhnuté, zo začiatku činku takmer nedvihnem, niekedy to ani nejde (( potom je to chvíľku lepšie ale neskôr zas... neviem, možno sa zle rozcvičujem alebo nedostatočne...
na svalovku ti moc toho nepomoze,len ju preckat ...ale acylpirin je dobry,ale mala by si ho uzit hned po zatazi-> ale acylpirin dost zabera na pecen takze neviem ci je dobre ho brat casto...ale raz zacas pohoda. a ze klin sa klinom vybija no hmm ..... svalovica je dokaz toho ze su svalove vlakna potrhane a nestihli sa zregenerovat...cize je treba nechat ich tak...pisem s vlastnych skusenosti ...ten acylpirin je ale dobra vec
Ahoj, ja pouzivam na svalovku arnikovu mast od Weledy, masirujem si s nou bolave miesta (vascinou nohy . Podporuje regeneraciu a urychluje hojenie aj pripadnych vyronov a natiahnutych sliach. Velmi odporucam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
acylpirin?? hmm tak to by ma teda nenapadlo..
alebo behanie mi pomaha.. nie nejak extra rychlo, proste pohoda, pomaly to zo seba vyskakat
je to klín sa klínom vybíja ale dobre no..
ak si pochopil co som tym chcel povedat